Kao da nemaju dovoljno problema: Biološka majka Anđelinine i Bredove ćerke moli da vidi devojčicu

Povezane vesti

Kao da im nije dovoljna bitka oko razvoda Bred Pit i Anđelin Džoli izgleda ima i drugih problema.

Naime, biološka majka njihove usvojene ćerke Zahare u javnom apelu moli glumicu da je pusti da vidi devojčicu koju je 2005. godine, nakon što su je silovali i nakon što se razbolela, dala na usvajanje.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti…

Etiopljanka Mentevab Davit Lebiso smatra da je Anđelina odlična majka i ne želi da je odvoji od glumice, već samo da razgovara sa Zaharom.

– Samo želim da zna da sam živa i da želim da razgovaramo. Ne želim je nazad, ali bih volela da budem u kontaktu sa njom i da mogu da je pozovem – rekla je Mentevab za koju Anđelina nije znala ni da je živa, sve dok pre deset godine nije dala svoj prvi intervju, prenosi Dailymail.

– Anđelina je sa njom od kada je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Mislim na Zaharu svaki dan i želim da je čujem i vidim. Rastužuje me činjenica što ne možemo zajedno da proslavimo njen rođendan. Želim da Zahara zna da ima majku koja je voli podjednako kao Anđelina. Znam da je njen život sada u drugoj zemlji u kojoj priča drugim jezikom. Svi ćemo mi jednom umreti, a pre nego što ja umrem želela bih da zna da ima porodicu ovde u Etiopiji. – dodala je ona.

Sin odbio da ga vidi: Bred Pit posetio decu za praznike!?

Mislim da ne tražim previše. A znam da će iako su se Anđelina i Bred rastali najviše brinuti i razmišljati o svojoj deci, zato ne brinem za Zaharu – izjavila je Zaharina biološka mama i dodala da bi volela da Zahara pripadne Anđelini.

Glumica se još nije oglasila.

Podsećamo, Bred i Anđelina bore se na sudu oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, dok za vreme parnice glumac sme da viđa decu samo uz prisustvo socijalnog radnika.

Ostale vesti iz rubrike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.