Šokantna odluka Anđeline Džoli: Zbog Breda se seli na drugi kraj sveta?

andjelina-dzoli-getty

Američki mediji pišu da je Anđelina Džoli “veoma odlučna” u nameri da prekine svaki kontakt s bivšim suprugom Bredom Pitom.

Već dugo se nagađa da Anđelina želi da se sa svoje šestoro dece preseli u London, gde navodno planira da započne svoju političku karijeru.

Surova Anđelina: Bred sme da bude sa decom samo četiri sata na Božić

Ipak, tabloidi u SAD tvrde da postoji još jedva destinacija koja joj je Anđelini mnogo privlačnija od Londona.

Glumica se navodno predomislila i želi da njen novi dom postane daleka Kambodža, gde već poseduje imanje koje se nalazi duboko u džungli.

Ona jednostavno više ne može da podnese priče o njenom razvodu. Čim stvari budu zvanično rešene, planira da se odseli što je dalje moguće, a njeno imanje u Kambodži je upravo to – rekao je za “Radar Online” neimenovani izvor blizak glumici.

Anđelina Džoli: Naša deca su još pod traumom, treba nam drugi specijalista!

Nije tajna da je Anđelina odavno oduševljena lepotama Kambodže, a upravo je u toj zemlji usvojila svog nastarijeg sina, Medoksa.

Bred Pit  ne živi sa svojom decom otkad je Anđelina podnela zahtev za razvod braka 19. septembra prošle godine. On i Anđelina imaju šestoro dece, troje usvojene i troje biološke.

Nije poznato što Bred ima da kaže na ovakve vesti, da njegova bivša supruga s njihovom decom želi da se preseli na drugi kraj sveta.

hellomagazin.rs/b.b.Guliver/Getty Images

Više o temama: