Razvod na holivudski način: Brajan Ostin traži novčanu podršku od Megan Foks

megan-foks-brajan-ostin

Zvezda serije “Beverli Hils 90210”, Brajan Ostin Grin, uskoro će potpisati papire za razvod od glumice Megan Foks.

U dokumentima koje su podneli u utorak navodi se da Brajan traži od supruge finansijsku podršku i zajedničko starateljstvo nad njihovim sinovima, Noom Šenonom od 3 godine, i Bodijem Ransomom od 18 meseci.

Slavni par koji je zajedno proveo 11 godina u vezi i pet u braku, vest o razvodu objavio je prošlog meseca, a čini se kako je Megan bila ta koja je zatražila razvod, navodi sajt TMZ.

Brajan, 42, želi novčanu podršku od lepe supruge zbog činjenice da je nesposoban za rad – zbog toga što pati od vrtoglavice.

Naime, par je nedavno imao saobraćajnu nesreću od koje Ostin ima posledice u vidu vrtoglavice, a prema njegovim tvrdnjama, nekada ne može da ustane iz kreveta, a kamoli da radi.

Megan je vrlo nezavisna žena i ima tendenciju da radi stvari koje se tiču samo nje. Ostali su u prijateljskim odnosima, zbog dece – otkrio je izvor iz njihovog okruženja.

Par, koji je u vezi od kada je Megan imala samo 18 godina, naveo je nepomirljive razlike kao razlog za rastanak.

Verujem da je on moja srodna duša – Foksova je rekla u intervjuu za magazin Meri Kler 2013. godine.

Ali, to ne znači da ne treba da radimo na našoj vezi, jer smo veoma, veoma drugačiji.

Godinu dana kasnije rekla je za Kosmopolitan da razvod ne deluje kao moguća opcija za njih dvoje.

Brajan i ja smo uradili sve što možete da uradite da biste upropastili vezu – i još uvek se volimo. Ne želim da se hvalim i da kažem da se mi nikada nećemo razvesti, ali ne mogu da zamislim scenario u kom ne bismo mogli da popravimo naš odnos – izjavila je tada poznata glumica.

hellomagazin.rsTMZGetty

Više o temama: