Razvod baziran na nepostojećem događaju: Istraga utvrdila da Bred Pit nije bio nasilan

bred-pit-getty

Istraga koja je trebalo da utvrdi da li je Bred Pit bio nasilan prema svom sinu Medoksu tokom leta privatnim avionom zatvorena je, jer nije pronađen nijedan dokaz da se glumac nije ponašao zlostavljački.

Istraga je završena pre nekoliko dana, kaže izvor koji je u njoj učestvovao, ali tvrdi da nema dozvolu da govori javno, piše britanski “Mirror”.

Ranije je nekoliko neimenovanih izvora potvrdilo da je socijalna služba okruga Los Anđeles ispitivala navode da je Bred maltretirao svog sina.

Taj incident, za koji se nakon ovakve odluke istrage ispostavilo da ga nije ni bilo, predstavljen je javnosti kao razlog zbog koga je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka, što je njen advokat obrazlažio “brigom za zdravlje porodice”.

Portparol socijalne službe koja je vodila istragu rekao je da ta služba nije mogla da potvrdi optužbe protiv Breda Pita.

Starateljstvo nad šestoro dece bilo je osnovni problem u ovom slučaju. Anđelina je tražila da sama ima potpuno starateljstvo nad decom, dok je Bred tražio da starateljstvo bude zajedničko.

Prema dogovoru postignutom početkom ove nedelje zahtev usvojen je zahtev Anđeline Džoli.

hellomagazin.rs/b.b.Guliver/Getty Images

Više o temama: