Pod istim krovom, a svako za sebe: Anđelina i Bred su godinama živeli odvojeno

bred_pit_andjelina_dzoli_GettyImages-495707898

Planetarni šok koji je izazvala vest da se jedna od najvećih holivudskih romansi raspala u paramaparčad bio je očigledno samo početak jedne velike i po svemu sudeći nimalo prijatne priče.

Medijska izveštavanja o razvodu braka Anđeline Džoli i Breda Pita koja su usledila nakon te prve vesti potpuno su promenili pogled javnosti na brak koji je do tada smatran gotovo idiličnim.

Pojavile su se optužbe da je Bred verbalno zlostavljao njihovog sina Medoksa, na to su se nadovezale priče o neverstvima Anđeline, a poslednje glasine kažu da se Bred tajno sastajao sa bivšom suprugom Dženifer Aniston.

Sada se pojavilo još jedno svedočenje, anonimno doduše, koje čuveni brak prikazuje u još gorem svetlu. U magazinu “US Weekly” je objavljen tekst u kome se navodi da su Anđelina i Bred dugo vremena prolazili kroz bračnu krizu, koju su pokušali da prevaziđu.

Anđelina i Bred odavno žive zasebne živote. Živeli su istim kućama, ali je svako imao svoj deo kuće. U poslednjih nekoliko godina njihove svađe su bile sve učestalije – kaže neimenovani izvor.

Bred više nije mogao da krije probleme od prijatelja, pa im se na snimanju filma “Allied” požalio da su mu preko glave problemi kod kuće. Anđeline je zbog toga bila vrlo razočarana, jer ona nikome ne dozvoljava da se meša u njen privatni život – kaže izvor.

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: