Očajni Bred Pit pristao na Anđelinine uslove, samo da bi viđao decu

bred pit andjelina dzoli getty 01

Bred Pit je poklekao i pristao na uslove koje mu je postavila Anđelina i to samo nakon nedelju dana pošto je dobio papire za razvod braka.

Kako piše RadarOnline, Bred i Anđelina su napravili privremeni dogovor oko posete deci, dok razvod ne bude konačno završen i znala se odluka kome pripada puno starateljstvo nad decom.

Ništa još nije zvanično potpisano, ali po rečima izvora bliskog porodici Džoli-Pit, Bred je svojevoljno pristao na nekoliko postavljenih uslova, u želji da nastavi da viđa decu.

Bred je nakon prvobitnog šoka bio slomljen i jedino je želeo da bude sa decom…

– Bred će dobrovoljno otići na testiranje na droge i alkohol iako nije bio u obavezi da to učini – priča izvor.

– Takođe je pristao da učestvuje i u individualnim konsultacijama sa terapeutom, a i Anđelina će ići na svoje sasije takođe – objašnjava izvor za RadarOnlne.

Par se takođe složio oko načina Bredove prve posete deci, Medoksu, 15, Paksu, 12, Zahari, 11, Šajlo, 10, Vivijen i Knoksu Džoli-Pit, 8.

– Posete će biti uz terapeuta koji će nadgledati sve vreme Breda i decu. Iako u papirima nije nigde naglašeno da poste moraju biti uz monitoring terapeuta, Bred je dobrovoljno pristao na Anđelinin predlog – objašnjava izvor.

Bred je bio pod navodnom sumnjom da je maltretirao decu, te su ga čak i policija i FBI ispitivali!

Džoli je insistirala da se papiri za razvod što pre popune i predaju, navodeći kao razlog “zdravlje njene porodice”, ali, kako navodi insajder, ni jednog momenta nije bila izražena zabrinutost za sigurnost dece.

Ovaj dogovor koji su napravili će važiti do 20. oktobra.

– Za sada nema ni reči o tome kome će pripasti puno starateljstvo – naveo je izvor.

 

hellomagazin.rs/m.g.guliver/getty

Više o temama: