Očajan i sam: Da li je Bred Pit pred novim problemom, ovoga puta zdravstvenim?

bred-pit-cover-01

Od kako je uskočio u brzi voz zvan “razvod” Bred Pit nikako ne uspeva da se sabere, da uspostavi normalan život, a izgleda da po onoj staroj koja kaže da “nevolja nikada ne dolazi sama”, glumac ima i zdravstvene probleme.

Breda (52) su videli kako tajno ulazi u specijalističku bolnicu za infektivne bolesti na Beverli Hilsu, piše RadarOnline.

– Bred bi dolazio pred bolnicu u rano jutro – otkriva izvor za Radar i objašnjava:

– To je bilo pre nego što bi se otvorila bolnica za regularne pacijente, jer izgleda da Bred nije želeo da ga iko vidi i prepozna. Dolazio bi već oko 7 i 30 ujutro a neko od osoblja bi ga puštao unutra. – rekao je jedan od očevidaca, a zatim i objasnio kako se saznalo za Pitove posete bolnici.

Očajni Bred Pit pristao na Anđelinine uslove, samo da bi viđao decu

– Ali, jednog jutra nije bilo nikoga da ga pusti na bolnički parking. Bilo je veoma rano, zaposleni još nisu bili stigli. Bred je čekao ispred, sedeći u kolima, sve dok se jedna od zaposlenih nije pojavila i svojom karticom otključala prilaz. Čim je ona prošla, Bred se brzo uvezao za njom. Na nesreću po glumca, gospođa nije imala pojma o kome se radi i ko se ušunjao iza nje, te je zaustavila auto i momentalno pozvala obezbeđnje. – priča izvor.

Bred Pit očajan i ljut na Anđelinu: Otvorila je vrata pakla, njene priče će celu porodicu koštati glave

– Na njeno veliko iznenađenje bio je to lično Bred Pit! U tom momentu se stvorio i čuvar koji se stuštio na Pita zbog nedozvoljenog ulaska, a kada ga je prepoznao potpuno se izgubio.

Bred je inače bio emotivno slomljen zbog razvoda, tako da je otkazao mnoga svoja gostovanja u emisijama i na skupovima.

Anđelinin advokat Robert Ofer je nedavno izjavio: “Odluka o razvodu je doneta zbog zdravlja čitave porodice.”

Da li je onda Bred zaboravljen i njegovo zdravlje više nikoga ne brine?

– Bred je bio uz Anđelinu i podržavao je kada je prolazila kroz dvostruku masektomiju i histerektomiju – napominje izvor i naglašava:

– Sada je suočen sa sopstvenim zdravstvenim problemima, ali bez ikakve podrške od svoje bivše supruge i dece koju obožava.

hellomagazin.rs/m.g.guliver/cover

Više o temama: