Nikol Kidman: Posle razvoda od Toma Kruza osećala sam se nausamljenije u životu

Nikol Kidman 2

Holivudska glumica Nikol Kidman je na sinoćnjem događaju “Woman In The World” u Londonu “otvorila dušu” i rekla kako se najusamljenjije u životu osetila 2001. godine nakon razvoda od tadašnjeg supruga i kolege Toma Kruza.

Nikol i Tom razveli su se nakon deset godina braka i dvoje usvojene dece, da bi ona 2003. godine osvojila Oskara za najbolju glumicu i time postala prva Australijanka koja je osvojila Oskara za glavnu ulogu. Ipak, nije mogla iskreno da se raduje svom uspehu.

Moram da budem iskrena. U tom periodu sam bežala od sopstvenog života. Nisam mogla da podnesem svoju realnost – rekla je crvenokosa Australijanka.

To veče sam sedela u luskuznom hotelu na Beverli Hilsu sa zlatnom statuom u rukama i osećala sam se usamljenije nego ikada. Znala sam da takve stvari neće izlečiti moja unutrašnja osećanja. Tada sam odlučila da malo usporim s poslom. Mnogo sam čitala, razgovarala s ljudima… To je trajalo oko šest godina i onda sam srela Kita – prisećala se glumica kako je prvi put srela svog sadašnjeg supruga, kantri muzičara Kita Urbana.

Brzo smo se venčali i usput upoznavali. To nije bila samo sreća. Bila sam otvorena za novog partnera i želela sam još dece. Tako sam u 41. godini rodila prvu ćerku, a drugu nam je na svet donela surogat majka – kaže Nikol i dodaje kako se sve menja kada ugledate svoje dete i pomislite da ste spremni da umrete za tu osobu.

B92Getty

Više o temama: