Mišel Obama otvorila vrata Bele kuće: Raskošna božićna čarolija za pamćenje (foto)

misel_obama_GettyImages-499614602

Nije uobičajeno da Belu kuću preplave mnogobrojni posetioci, posebno tako “maleni”, ali ovoga puta Mišel Obama je otvorila vrata za decu vojnika, pozvavši ih da uživaju u divnim ukrasima i dekoraciji za predstojeće praznike.

misel_obama_GettyImages-499634336

Ogroman Krcko Oraščić, velike mede, 62 prelepo ukrašene jelke, Bela kuća napravljena od čokoladnih kolačića i preko 70.000 ukrasa bili su momentalno zaboravljeni kada su deca spazila Boa!

misel_obama_GettyImages-499614584

Ljubimac porodice Obama, Bo, koji je sa njima već nekoliko godina, bio je bez ikakve sumnje glavna atrakcija, prenosi Hellomagazine.com.

misel_obama_GettyImages-499614596

Prateći u stopu Mišel Obamu, Bo je doskakutao u sobu, mašući repom i veselo skakućući na svojim belim prednjim šapicama.

Ako se neko plaši pasa, neka mi kaže, važi? – rela je Mišel i napomenula – Oni su vrlo dragi i dobri. Mada su veći nego što izgledaju na televiziji.

misel_obama_GettyImages-499614582

Neodoljivi portugalski vodeni pas je ubrzo dobio i društvo, jer se njegova “malena sestra” Sani, koju je porodica Obama usvojila 2013. godine, pridružila proslavi.

Deca su oduševljeno pohrlila ka psima, bez ikakvog straha počela da ih maze i da se igraju sa veselom družinom. misel_obama_GettyImages-499614588

Mišel, koja je izgledala divno u cvetnoj haljini koju je kreirao Majkl Kors, i metalik zlatnim cipelama, pokazala je svoju nežnu majčinsku stranu dok je čavrljala sa decom dok ih je upoznavala sa Boom i Sani.

misel_obama_GettyImages-499617698-1Oni će dobiti posebnu jelku koja je okićena psećim keksićima i teniskim lopticama – otkrila je Mišel deci – I mislim da smo već svi videli i čuli da su i Bo i Sani vrlo uzbuđeni zbog toga!

Prva dama, koja ima dve ćerke tinejdžerke Sašu i Maliu, pozdravila je porodice vojnika i objasnila da je ovogodišnja tema za dekoraciju bila “Tradicija za sva vremena”.misel_obama_GettyImages-499634304

Naše ovogodišnje ukrašavanje slavi američku tradiciju i naš jedinstven duh – rekla je Mišel.

 

hellomagazin.rsguliver/getty

Više o temama: