Melanija Tramp: Zaljubila sam se u Donaldov neverovatan um (video)

melanija-tramp

Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, kandidata na stranačkim izborima u Americi, u intervjuu za televiziju MSNBC pričala o svom životu pre Donalda, braku i trenutnoj političkoj kampanji svog supruga.

Melanija je 1996. godine stigla u Ameriku iz rodne Slovenije, a danas je u mogućnosti da postane prva dama Amerike.

Melaniju su intervjuisali u njenom domu u prijatnoj atmosferi, a ona je naglasila da trenutno pokušava da živi normalnim životom uprkos velikoj medijskoj pažnji.

melanija-donald-tramp

Kada su je pitali šta ju je to privuklo kod Donalda ona je rekla da se odmah zaljubila u njegov neverovatan um. Posebno je istakla da su oboje u braku vrlo samostalni, ali pružaju nesebičnu podršku jedno drugome.

Imamo odličan odnos i vrlo smo samostalni. Niko nikoga ne pokušava da promeni – rekla je Melanija koja samtra da je dobar primer za sve one koji dolaze u Ameriku jer je i sama emigrirala 1996. godine iz Slovenije.

Nikada nisam želela da ostanem u Americi bez papira. Pridržavala sam se zakona, a smatram da bi svi trebalo time da se vode – rekla je.

U intervjuu Melanija je objašnjavala i stavove svog supruga po pitanju Meksikanca, muslimana i svim ilegalnim migrantima koji se trenutno nalaze u SAD.

Ipak, kako ona kaže ne slaže se uvek s njim i nema problem da mu pokaže svoje neslaganje.

Ponekad sasluša moje mišljenje, ponekad ne – objasnila je.

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: