Ko će obući Melaniju Tramp za predsedničku inauguraciju?

 

melanija-tramp-getty

Buduća Prva dama ipak neće morati da sama traga za haljinom za inauguraciju njenog supruga.

Izbor Donalda Trampa za američkog predsjednika izazvao je lavinu negodovanja, kako u Sjedinjenim Državama, tako i u svetu, na noge su se digli mnogi građani SAD, slavne osobe, ali i poznati modni dizajneri, koji su odmah otkrili da neće učestvovati u oblačenju buduće Prve dame, Melanije Tramp.

Prva dama sa najviše stila: Melanija Tramp nikome ne dozvoljava da joj se meša u modni izbor

Iako bivša manekenka i sa 47 godina izgleda vrlo atraktivno, a i radi se o Prvoj dami, za čiju bi naklonost dizajneri trebalo da se otimaju, omraženost njenog supruga je ipak veća.

Tako se nedavno na meti negativnih komentara našao dizajner Stefano Gabana, koji je na svom Instagram profilu objavio sliku Melanije u “Dolce&Gabbana” crnoj haljini. Kritičari su ga tada nazvali licemernim izdajnikom, jer zgodnu Melaniju promoviše kao D&G ženu.

Melanija Tramp, po mnogo čemu neobična prva dama Amerike

Ipak, prema poslednjim informacijama, dva velika dizajnerska imena ipak nisu okrenula leđa Prvoj dami, bar kada je inauguracija u pitanju, a radi se o Karlu Lagerfeldu i Ralfu Lorenu, koje očigledno ne interesuje previše negativno mišljenje javnosti.

Naime, šuška se da će upravo neko od njih obući Melaniju 20. januara, a laganu prednost ima Ralf Loren, jer njegove kreacije Melanija nosi i privatno. Za Lagerfelda se ne zna da li bi kreacija bila u sklopu njegovog brenda ili “Šanela” ili “Fendija”.

hellomagazin.rs/b.b.Guliver/Getty Images

Više o temama: