Džejn Pit besna na Anđelinu jer joj blati sina!

bred-pit-andjelina-dzoli-bredovi-roditelji-getty

Nije samo Bred Pit ljut na Anđelinu Džoli i sve ono što je napravila oko razvoda, već su i njegovi roditelji ljuti, posebno mama Džejn.

– Ona je asolutno van sebe od besa na svoju bivšu snaju zbog brutalnog napada na reputaciju njenog sina — otkrivaju prijatelji porodice Pit i naglašavaju – Ona i njen suprug Bil nikada neće oprostiti Anđelini bol koji je nanela čitavoj porodici.

– Džejn je taj razvod slomio srce – rekao je porodični prijatelj za RadarOnline – Džejn je jako retko viđala svog sina i unuke od kada se Bred oženio Anđelinom, tako da su  Bil i ona bili potpuno odsečeni od svega što se dešava u porodici, bili su očajni baš kao i Bred.

Ali kako su stvari nakon objave razvoda postajale gore i kako se u medijima pojavila priča o Bredu kao alkoholičaru, zlostavljaču… mama Džejn je postala očajna:

– Džejn nije prestajala da plače kada je videla optužbe za zlostavljanje dece koje su podnete protiv Breda, jer jednostavno nije mogla da shvati zašto se to dešava – ispričao je insajder deo drame u porodici Pit – Ona i Bil su se čuli sa Bredom skoro svakog dana. On je zaista u lošem stanju i oni su strašno zabrinuti za njega.

I pre razvoda od Breda, Džejn je sa Anđelinom bila u lošim odnosima:

– Džejn se izuzetno trudila da se poveže sa Anđelinom i da je raširenih ruku primi u svoju porodicu, ali ništa nije urodilo plodom – ispričao je insajder naglasivši da je Bredova mama još uvek dobra prijateljica sa sinovljevom bivšom ženom Dženifer Aniston:

– Džejn je kontaktirala Dženifer da bi je posavetovala šta da radi i kako da se postavi u vezi razvoda Breda i Anđeline. Ona je još uvek jako bliska sa njom i sada više nema razloga da to krije – naglasio je izvor za RadarOnline.

hellomagazin.rs/m.g.guliver/getty

Više o temama: