Drugi “medeni mesec” Anđeline i Breda se pretvorio u noćnu moru

bred-pit-andjelina-dzoli

U najnovijem pokušaju da spasi brak sa Anđelinom Džoli, Bred Pit joj ponudio egzotično, romantično putovanje koje je trebalo da bude kao drugi “medeni mesec”.

Ali, njegov plan je propao jer se putovanje pretvorilo u noćnu moru.

Par je nedavno ponovo zapao u krizu kada je Anđelina, spakovala njihovo šestoro dece u decembru i odvela ih u Kambodžu gde se snima film “First They Killed My Father” koji ona režira.

Anđelina je tada viđena kako flertuje sa jednim članom filmske ekipe, što je razbesnelo Breda. On se odmah ukrcao na avion i otputovao za Aziju kako bi to raspravio sa svojom suprugom.

Čim je Bred stigao počeo je pakao – za oboje. Bred je bio spreman da se odmah vrati u Los Anđeles i potpiše papira za razvod, ali su ga roditelji molili da proba još jednom da sačuva brak – priča neimenovani izvor sajta “Radar online”.

Rešen da proba da sredi stvari, Bred je bukirao odmor samo za njih dvoje u Vijetnamu.

Nadao se da će varnice između njih dvoje moći da nestanu, ali desilo se suprotno jer su sve vreme vrištali jedno na drugo – tvrdi isti izvor.

Anđelina je Breda čak i ponižavala jer mu je govorila da je više ne privlači jer je sada debeo i star. Svađali su se kao pas i mačka. Situacija je bila toliko loša da je Anđelina sa odmora pobegla – dodaje izvor.

Bred je organizovao još jedno putovanje, ovoga puta sa decom i to na Tajland, gde je iznajmio vilu u kojoj noćenje košta 18.000 dolara.

Mislio je da će pomoći ako su svi na okupu, ali ni to nije dalo efekta. Uprkos odmoru koji ih je koštao milion dolara odnos između Brda i Anđeline je sve gori, tako da bi definitivno ove godine mogao da se očekuje njihov razvod.

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: