Dejvid Bekam odgovorio na izazov Gaja Ričija – Sklekovi se rade i na klaviru! (video)

dejvid-bekam-getty

Zgodni bivši fudbaler Dejvid Bekam otkrio je da ga je Gaj Riči izazvao da radi po 22 skeleka u periodu od 22 dana bez prekida, u čast 22 vojnika koja su izvršila samoubistvo usled postraumatskog stresa nakon učestvovanja u ratnim operacijama.

Dejvid nije jedina slavna ličnost koja se pridružila ovom izazovu, i Čarli Hanam, kao i Džejson Stejtam su prihvatili učešće u njemu.

Bekam je izazov prihvatio odmah, objasnivši da mu razlog zbog kojeg je izazov nastao zaista mnogo znači.
– Bio sam u Avganistanu, uverio sam se u hrabrost naših trupa – rekao je Dejvid u jednom od klipova koji je postavio naglasivši – Učinio bi sve da podignem svest ljudi da shvate situaciju koja ih je dovela do tog čina.

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on


U jednom od klipova, dok je putovao u inostranstvo, iskoristio je priliku da sklekove uradi u avionu, ali i da nominuje sledeće učesnike izazova: Svog sina Bruklina Bekama, kao i supruga Dženifer Aniston, Džastina Terua.

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on

– Dakle moj dragi prijatelj gospodin Gaj Riči, režiser i superiorni atleta me je nominovao za izazov od 22 skleka u 22 dana, i evo počinjem svoju prvu seriju na 10.000 metara, kao što i on zna – na putu sam! – objasnio je zašto je u sred aviona radio sklekove i naglasio:

– Ovo nije deo njegove svakodnevne rutine kroz koju voli da vam daje lekcije i da vas pobeđuje, ovo radimo iz veoma dobrog razloga… 22 vojnika se ubilo nakon povratka, za jedan dan, praktično na sat vremena nestajao je po jedan čovek. Zato i ja radim ono što rade Gaj, Džejson i Čarli, i podržavam, odajem počast i poštovanje svim muškarcima i ženama na njihovom požrtvovanju… Upalimo baklju podrške i pomozimo da se spasu životi – poručio je ovaj divni otac četvoro dece.

Mr Richie’s challenge to myself day 2. @guyritchie

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on

hellomagazin.rs/m.g.guliver/getty

Više o temama: