Božićni pokloni zvezda su ponekad papreno skupi

poznati-getty

Iako često jedni druge podsećamo da su za praznike bitnija dobra dela od poklona, ipak volimo da najbližima poklonimo neku sitnicu. Ali zvezdama ‘sitnice’ nisu čarape i džemperi.

dejvid_viktorija_bekam_GettyImages-488755371

Dejvid Bekam (41) potegnuo je duboko u džep za božićni poklon svojoj supruzi Viktoriji Bekam (42) 2005. godine. Beks joj je pod jelku ostavio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrednu 100.000 dolara, kao i ključeve novog Rolls-Roycea vrednog pola miliona dolara.

Uz sve je ‘ubacio’ i dijamantsku ogrlicu sa rubinom vrednu više od dva miliona dolara koju je kupio kod slavnog pariškog draguljara.

paris-hilton-getty

Paris Hilton (35) zna kako samu sebe da počasti za Božić. Jedne godine sebi je kupila ružičasti Bentley Continental GT vredan 285.000 dolara, čija je kontrolna tabla optočena dijamantima.

majk_tajson_spl1214077_003

Majk Tajson (50) na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio je dva miliona dolara. Ali nije joj kupio sportski auto niti dijamantski prsten. Bivši bokser kupio joj je ogromnu kadu.

andjelina_bred_GettyImages-114215372

Anđelina Džoli (41) pre nekoliko godina svom je, uskoro bivšem, suprugu kupila vodopade u Kaliforniji. Naime, znajući da Bred (53) voli arhitekturu, Anđa je dobro predvidela da će Pit hteti da na vodopadima izgradi kuću. Glumica je na ideju došla pošto je sa suprugom posetila kuću na vodopadu reke Bear Run pod imenom Fallingwater arhitekte Frenka Lojda Rajta.

tom-kruz-splash

Tada šestogodišnja Suri (10) je 2011. godine poželela svašta ali sigurno nije ni slutila da će sve zaista i dobiti. Na njenom se popisu želja našao i poni te dijamantske minđuše, kao i ‘svečana dizajnerska haljina jer želi da izgleda kao princeza’. Njen otac Tom Kruz (52) sve joj je to i priuštio i potrošio oko 130.000 dolara.

tori-speling-geti

Otac Tori Speling (43), producent Aron, svojoj deci je hteo da pruži ‘bajkoviti Božić’ zato je kupio mašinu za lažni sneg koja košta oko dva miliona dolara pa je ‘pahuljama’ obasipao celo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj deci 2009. godine.

Ben_aflek_dzenifer_garner_GettyImages-108049477

Ben Aflek (44) svojoj je, sada bivšoj, supruzi Dženifer Garner (44) kupio dijamantski prsten od sedam karata jer je ‘dobra majka’. Bivšoj verenici Dženifer Lopez (47) glumac je navodno za jedan Božić kupio WC šolju optočenu dijamantima, rubinima i safirima.

dzad-lou-sijena-miler-getty

Džad Lou (43) u vreme praznika zaprosio je svoju devojku Sijenu Miler (34) pa joj je poklonio klavir, u koji je stavio prsten sa safirom vrednim 200.000 dolara. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa nije dugo potrajala.

bijonse-dzej-zi-getty

Bijonse (35) je svom suprugu Džej Ziju (47) za jedan Božić kupila Bugatti vredan dva miliona dolara, a on je njoj kupio Birkin torbice u vrednosti 350.000 dolara, piše 24sata.hr

hellomagazin.rs24sata.hrguliver/splash/getty

Više o temama: