Ben Aflek: Od kada sam postao otac shvatio sam koliko sam ranjiv

ben-aflek

Velika holivudska zvezda Ben Aflek priznao je da ga je očinstvo promenilo iz osnova.

On je otac troje dece Vajolet (10), Serafine (7) i Samjuela (4).

Kada imate decu. vaše srce, da se tako izrazim vaše srce je van tela. Pripada deci. Odjednom se osetiti toliko ranjivim i punim straha da bi se moglo nešto desiti vašem detetu. Taj strah je veoma jak – iskren je Aflek i priznao da se svakodnevno susreće sa dilemama.

Konstantno se pitam da li na pravi način odgajam svoju decu. Šta je ispravno. To je kao neka stalna ukrštenica koju rešavate.

Ipak, slavni glumac je rekao da mu je upravo roditeljstvo pomoglo da bolje uđe u karakter lika u svom novom filmu. On igra matematičara Kristijana Vulfa koji je odrastao pored oca, bez ljubavi i uz česte uvrede i zlostavljanje.

To je otac koji nije mogao da svoje emocije prikaže na pravi način i umesto ljubavi, on je zlostavljao svoje dete. Neverovatno je koliko su jake emocije koje roditelji imaju prema deci. Film jeste težak i trebalo je dosta snage da se snimi. Ipak, preporučio sam svojoj deci da ga odgledaju tek kad porastu. Sa nekih 25 godina – zaključuje Ben Aflek.
ben_aflek_dzenifer_garner_GettyImages-162785474 (1)
Ben Aflek je prošle godine dospeo u žižu javnosti zbog razvoda od Dženifer Garner.

Povod je bila njegova prevara sa bebi siterkom,a li iako se Dženifer iselila iz kuće par je posle nekoliko meseci odvojenosti ponovo počeo da se viđa.

Romantični izlasci su postali redovni i sada mnogi predviđaju da će se par uskoro i zvanično pomiriti.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: