Bali-beg se oženio u tajnosti?

burak_insta_01

Iako se šuškalo da veliku svadbu planiraju na jesen u Istanbulu, par koji se zaljubio na setu turske serije “Grmuša”, navodno se venčao u Rimu bez prisustva porodice, prijatelja i kolega.

Burak Ozdživit (31), kojem je uloga Bali-bega u “Sulejmanu Veličanstvenom” donela status seks-simbola širom sveta, kleknuo je pred Fahrije Evsen ispred fontane Di Trevi u Rimu i dao joj prsten. Glumica je, pišu turski mediji, odmah pristala na bračnu ponudu.

Navodno nisu hteli da gube vreme pa su se venčali na godišnjem odmoru. Hteli su da izbegnu paparace pa im je intimna svadba u inostranstvu bila idealna opcija – prenose turske novine.

Ni Burak ni Fahrije još nisu komentarisali venčanje, već su nastavili da putuju Evropom. Posle romantične Italije, par je produžio do Nemačke. Na društvenim mrežama se hvale fotografijama iz Kelna, a posle će, šuška se, posetiti i Fahrijine roditelje i braću i sestre, koji žive i rade u gradu Zolingenu.

Miljenici turske publike u vezi su od 2013. godine.

Naučio sam da budem oprezan u vezama jer ljubav može biti itekako opasna. Treba mi vremena da se opustim i prepustim osećanjima, ali kad se uverim da kraj sebe imam pravu ženu, sav joj se predajem – izjavio je nedavno markantni glumac.

24sata.hrInstagram

Više o temama: