Anđelina Džoli: Bred može samo da sanja, neće dobiti starateljstvo nad decom!

andjelina-dzoli-bred-pit-printscreen

Anđelina Džoli je spremna i voljna da se bori sa Bredom Pitom na sudu  za staratrljstvo nad decom, sve dok njen bivši ne sabere, a za sada može da viđa decu samo uz pratnju…

– Anđelina je spremna na sve – priča izvor blizak Džolijevoj za TMZ.

– Bred je ipak u petak predao zahtev za starateljstvo nad decom. Anđelina je povukla liniju i zatražila da ona jedina bude staratelj deci, a da Bred ima prava samo na posete… – ispričao je izvor, naglasivši da ona pristaje na posete, ali samo uz pratnju i nadzor.

Anđelinina “lista želja” je u osnovi ono što su se ona i Pit dogovorili nezvanično, sve dok se ne završi istraga koju vodi socijalna služba u vezi Bredovog i Medoksovog sukoba i porodičnih odnosa uopšte.

– Ona želi da se porodica sredi da bi i ona i Bred mogli da nastave sa “roditeljstvom” u pravom smislu te reči, ali do tada ona će se boriti svim silama da bude jedini staratelj deci. Ona čvrsto veruje da je Bred sklon besu i mogućem zlostavljanju i da to mora da reši.

A izvor blizak Bredu je rekao:

– Rešenje o starateljstvu zavisi od odluke i zaključka socijalne službe i agencije, ali verujemo da će odlučiti da je Bred dobar i pouzdan roditelj.

Kako izvor iz Anđelininog okruženja je dodao da ovaj razvod sve više podseća na rimejk filma “Rat Rouzovih”.

 

hellomagazin.rs/m.g.Printscreen

Više o temama: