Adel: Hvala Bogu na Bijonse (foto)

adel-getty

Od kako je Bijonse objavila album “Lemonade”, muzički svet ne perstaje da govori o njemu. Koliko su fanovi impresionirani njenim novim pesmama govori i činjenica da se ove nedelje našao na prvom mestu Bilbordove liste albuma.

Osim toga, Bijonse je pošlo za rukom da obori i jedan još jedan rekord, postala je jedina zvezda čijih se svih 12 pesama s albuma našlo na Bilbordovoj Top 100 listi. Pre nje je rekord dražala Tejlor Svift sa 11 od 14 pesama sa albuma “Speak Now”.

Takvoj popularnosti Bijonse sigurno je doprinela je i njena obožavateljka broj 1 – Adel.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe kako grli fotografiju Bijonse koji je korišćen za promociju singla “Irreplaceable” iz 2006. godine, a u opisu je napisala:

Ne kasnim s ovim, jednostavno sam bila bez reči. Bijonse je najinspirativnija osoba koju sam ikada obožavala. Njen talenat, lepota, dostojanstvo i radna etika su priča za sebe. Toliko te cenim! Hvala Bogu na Bijonse. Poljubac.

Ovo nije prvi put da Adel govori o privrženosti svom idolu. Nakon što su neki ljudi pomislili da je odbila saradnju sa Bijonse prošle godine, Adel je dala do znanja ko joj je idol.

Ko kod je pokrenuo tu glasinu sigurno se sada smeje zato što svi koji me znaju, znaju da mi je glavni prioritet u životu, osim mog deteta, Bijonse.

A photo posted by @adele on

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: