Osvojte zimsku jaknu brenda Olivini

Brend Olivini nastao je sa željom da se istakne i upotpuni lepota, elegancija i prefinjenost savremene žene u svim prilikama. Iz tog razloga, sve kolekcije brenda Olivini pravljene su od pažljivo biranih materijala koji, u kombinaciji sa modernim dizajnom i krojevima, kao i kvalitetnom izradom, doprinose da se svaka žena oseća posebno i lepo, bilo da je na poslu, nekom svečanom događaju ili sa prijateljicama na popodnevnoj kafi.

Ovoga puta predstaljamo vam naš omiljeni komad iz kolekcije jesen/zima 2016., Olivini jakna Snow. Po rečima modnih stručnjaka u pravo ovaj model je must have ove sezone. Najbolja strana ovog modela je što se veoma lako kombinuje sa najrazličitijim komadima koje već posedujete. Možete ga poneti u svim prilikama. Uz Olivini jaknu Snow (7.970, 00 dinara) bićeš spremna za sve dnevne i večernje događaje.

Posetite www.olivini.rs ili radnju u Kneza Miloša 19 u Beogradu i pogledajte kolekciju jesen/zima2016., a uskoro vas očekuje i predstavljanje kolekcije proleće/leto 2017.

Ukoliko želite da osvojite jaknu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

promopromo

Više o temama: