Eucerin martovske promocije – put do negovane i lepe kožeKOZE!

Eucerin Promocija

Da li kvalitetna kupovina može biti i finansijski rentabilna? Sada može jer kupovinom Eucerin® preparate u vrednosti preko 1000 dinara na poklon dobijate jedan preparat koji odgovara potrebama vaše kože!

Akcija u odabranim apotekama traje dok traju zalihe i ne važi za promo pakete. Zato se dobro informišite na sajtu www.eucerin.rs ili u najbližoj apoteci i požurite u svoju dobru, a pametnu kupovinu.

Kupovinom Eucerin®preparata u u vrednosti preko 1000 dinara kao poklon možete izabrati:

Jedan od prepara iz Eucerin® DermatoClean linije koja pruža kompletno rešenje za čišćenje lica za sve tipove kože.

Inovativna mešavina prirodno dobijenih aktivnih sastojaka koje sadrži ova linija, radi na efikasnom uklanjaju šminke sa kože i uporedo joj pomaže da održi svoju prirodnu ravnotežu hidratacije. Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.

Eucerin DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje, bogati kremasti losion koji odgovara potrebama suve kože, koji efikasno uklanja nečistoću i šminku i pomaže koži da zadrži svoju prirodnu ravnotežu vlažnosti.

Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje, dokazano testiran na osetljivoj koži, koji odgovara normalnoj i kombinovanoj koži. Ovaj blagi, ali efikasan gel uklanja šminku i pomaže koži da lakše diše.

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, koji temeljno uklanja sve vrste nečistoća i šminke za oči i lice koje su rastvorive u vodi i time zamenjuje tri preparata: losion za čišćenje lica, toner i losion za uklanjanje šminke oko očiju.

Ukoliko imate masnu kožu verovatno ste već dobro upoznati sa preparatima iz Eucerin®DermoPURIFYER linije. Kao poklon uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata u iznosu preko 1000 dinara, sada kao poklon možete dobiti Eucerin® DermoPURIFYER piling gel za čišćenje koji dubinski čisti pore uklanjajući nečistoće, a ne oštećuje kožu.

Zahvaljujući mikro-česticama koje sadrži, Eucerin®DermoPURIFYER Piling gel uklanja izumrle ćelije sa površine kože, sužava pore, osvežava kožu i čini je mekom i nežnom. Preporuka stručnjaka je da se koristi jednom ili dva puta nedeljno.

U izboru poklona u ovoj pametnoj, a kvalitetnoj kupovini, na raspolaganju vam je i Eucerin® Krema za stopala sa 10% uree, koja suvim i izrazito suvim stopalima, sa ili bez ispucalih peta, pruža intenzivnu negu koja im je potrebna.

Sadrži visoke koncentracije uree, glicerina i mlečne kiseline koji vezuju vlagu, otklanjaju naslage i jačaju zaštitni omotač kože, ujedno je čineci glatkom. Eucerin® Krema za stopala sa 10% uree obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju koja ujednačava površinu veoma ispucale i suve kože, brzo ublažava isušenost i nelagodnost i čini da se stopala osećaju umireno i meko.

Najbolji poznavaoci Eucerin® palete proizvoda ipak su oni koji imaju osetljivu kožu, jer je ovaj dermo-kozmetički brend prepoznatljiv po opsežnim kliničkim ispitivanjima podnošljivosti i prilagođenosti svojih preparata upravo osetljivoj koži.

Aktuelna akcija omogućava da kupovinom Eucerin® preparata u iznosu preko 1000 dinara na poklon dobijete Eucerin®Ph5 losion za pranje pogodan za svakodnevno čišćenje tela, čak i kod osoba koje ne podnose sapune, koji omogućava blago čišćenje lica i tela i podstiče prirodni zaštitni omotač kože, ili Eucerin®Ph5 losion za telo namenjen svakodnevnoj nezi osetljive kože, koji obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, obnavlja kožu,poboljšava elastičnost i aktivira prirodni odbrambeni mehanizam kože.

U okviru ove atraktivne akcije Eucerin® je mislio i na svoje verne potrošače jačeg pola, te uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata preko 1000 dinara na poklon možete dobiti i Eucerin®Silver penu za brijanje, koja sadrži jone srebra i polimere za lakše precizno brijanje sa manje iritacija čak i na osetljivoj koži.

I JOŠ: Uz kupovinu bilo koje Eucerin® dnevne i noćne kreme za lice u iznosu preko 1000 dinara na poklon
ete dobiti kremu za negu područja oko očiju iz Eucerin® antiage linija: Q10 Active, Volume FILLER ili Hyaluron – FILLER, poznatih po efikasnosti u borbi protiv sterenja kože u svim dobima života. O izboru preparat iz ovih linija posavetujte se sa svojim apotekarom i odaberite one koji odgovaraju vašem tipu kože, bilo da je suva i mešovita ili manje ili više osetljiva.

PromoPromo

Više o temama: