“Color Press Grupa” uz olimpijce Srbije i u ciklusu Tokio 2020.

okscolorpress-002

Povezane vesti

Predsednik “Color Press Grupe”, Robert Čoban, i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki, svečano su potpisali novi četvorogodišnji Ugovor o partnerstvu kojim se saradnja ove dve kuće nastavlja i u ciklusu Tokio 2020.

Od decembra 2006., nakon punih 10 godina saradnje i Olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riju “Color Press Grupa” će biti medijska podrška olimpijcima Srbije i na putu za Tokijo 2020.

okscolorpress-004

Kroz svoja brojna izdanja “Color Press Grupa” će nastaviti da radi na promociji vrhunskih sportista Srbije, Olimpijskih igara i olimpijskih vrednosti.

Kada smo 2006. potpisali prvi Ugovor o partnerstvu nisam ni sanjao da će saradnja trajati ovako dugo i koliko ćemo toga lepog i uzbudljivog proći zajedno. Veliko nam je zadovoljstvo da naše najbolje sportiste promovišemo kroz intervjue, editorijale i druge forme i da na taj način radimo na promocji svih vrednosti koje sport i olimpizam nose sa sobom – rekao je Robert Čoban, predsednik “Color Press Grupe”.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki zahvalio se dugogodišnjim partnerima na ukazanom poverenju i odličnoj saradnji i ukazao na činjenicu da je vremenom odnos ove dve kuće iz poslovnog prerastao u prijateljski:

Đorđe Višacki

“Color Press Grupa” je u svom domenu poslovanja lider ne samo u Srbiji nego i regionu. Čast je imati ovakvog partnera i smatram da naši najbolji sportisti zaslužuju takvo društvo.

okscolorpress-006

Ostale vesti iz rubrike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.