DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za dan 25.03.2019.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period: 25.03.2019. – 31.03.2019.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Tokom ove nedelje ćete napokon da se pokrenete i počnete rešavanje poslovnih pitanja.

ljubav: Na polju ljubavi nećete imati veće promene tokom ove nedelje.

zdravlje: Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas nestabilno stanje, pad imuniteta i generalno okolnosti koje bi mogle da dovedu do novih problema sa bakterijama i virusima.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Ne biste trebali da imate preterano velike probleme niti velike obaveze na poslu u ovoj fazi.

ljubav: Kada je u pitanju polje emocija imaćete zanimljive i lepe trenutke sa voljenom osobom.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje. Trebalo bi da se osećate dobro i da za sve imate sasvim dovoljno energije. Spremni ste za pokret i akciju!


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Pred vama je period u kojem ćete imati manje nesigurnosti i pad samopouzdanja na poslu.

ljubav: Očekuje vas faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju emocija.

zdravlje: Kada je u pitanju polje zdravlja možete da imate manje probleme sa probavom i organima za varenje, čuvajte se stomačnog virusa. Takođe pazite i na osetljivu bešiku.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Bićete konkretni i precizni u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sa saradnicima.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom iz bliskog okruženja.

zdravlje: Ovo je povoljna faza da menjate loše navike na polju zdravlja, da se više posvetite sebi i da se bolje organizujete kako bi neke stvari mogli da dovedete u red. Dolazi vam poboljšanje zdravlja.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Moguće je da ćete biti malo zabrinuti za finansije iako će na kraju sve na tom polju da krene pozitivnim tokom.

ljubav: Pred vama je period u kojem ćete imati novu ljubav.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa grlom, upalama, problemi sa krajnicima, virusima ali i moguće tegobe vezane za štitnu žlezdu i vratni predeo.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Nije dobra faza za vaš posao, pogotovo nemojte da donosite odluke pod uplivom jakih emocija.

ljubav: Na polju ljubavi možete da budete skloni nekim zabludama i tome da stvari ne vidite na pravi način.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće koje su vezane za glavobolju, krvni pritisak i probleme sa očima.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Izbegavajte donšenje važnih poslovnih odluka sada kada ništa nije na vašoj strani.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje neka neizvesnsa situacija ne možete da definišete na čemu stojite sa partnerom.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi na nervnoj bazi, tegobe zbog stresa, nesanica kao i psihosomatski problemi.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da popravite odnose sa kolegama.

ljubav: Kada je u pitanju polje ljubavi možete da se nadate novom poznanstvu i prilici za flert.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuje mirno i stabilno stanje. Dobro ste raspoloženi i pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Povedite računa o tome da li planirate promenu posla, pa ako je odgovor ne- potrudite se da zadržite vaše radno mesto.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav, imate poverenje u voljenu osobu i ovo će biti odlična nedelja za vas.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da vam donese probleme sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost kao i problemima sa kostima generalno.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Potrudite se da ne rizikujete na poslovnom planu. Odlična nedelja za odlazak u inostranstvo.

ljubav: Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za neku neobaveznu vezu.

zdravlje: Na polju zdravlja bi generalno trebalo da bude sve uredu. Potrudite se da izbegavate alkohol, opijate ili bilo kakve štetne supstance.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju zarade, imaćete sreće sa novcem.

ljubav: Pred vama je period u kojem ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom i nepoverenjem.

zdravlje: Kada je u pitanju polje zdravlja mogli biste da imate manje tegobe vezane za krvotok, cirkulaciju kao i za debelo crevo.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neki novi poslovni dogovor.

ljubav: Na polju ljubavi va sočekuju promene vezane za odnos sa voljenom osobom.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje tegobe, prati vas umor ali i generalna osetljivost organizma. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da više spavate.


MESEČNI HOROSKOP

Mesečni horoskop za mart 2019.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Ovnovi su poznati kao znak koji postavlja visoke ciljeve i koji ne odustaje dok te ciljeve ne ostvari. Pod uticajem Retrogradnog Merkura morate da budete spremni na promene na poslovnom planu, a većinu njih niste ni očekivali. Dakle, naoružajte se strpljenjem i voljom da se “uhvatite u koštac” sa svakim izazovom koji se pojavi. Ovnovi koji nisu u radnom odnosu treba da iskoriste mesec za učenje i profesionalno usavršavanje. Ovo će generalno biti dobar mesec za sve Ovnove koji se bave trgovinom, elektrotehnikom i IT poslovima. Ako tražite ili menjate posao povoljan Vam je period nakon polovine meseca, a nije loše ni da potražite pomoć od osobe rođene u znaku Vodolije ili Vage. Novac je naglašen nakon 18. marta – posebno u periodu Punog Meseca, kada ćete se dodatno angažovati oko zarade.

ljubav: Odličan mesec za sve slobodne Ovnove! Žene rođene u ovom znaku mogu da očekuju strastvenu vezu sa Blizancem, Vagom ili Vodolijom, dok će muški Ovnovi uživati u zagrljaju Škorpije ili Ribe. Zauzeti Ovnovi bi mogli da imaju problem u vezi ili braku, najviše zbog toga što će imati osećaj da ih partner guši ili im ograničava slobodu ( posebno dok traje Retrogradni Merkur). Savetujem Vam da popričate sa voljenom osobom o tome što Vas muči. Vrlo je moguće i da partner/ka prolazi kroz veoma težak poslovno-finansijski period, pa bi trebalo i to da uzmete u obzir. Budite kraj voljene osobe sada kada je teško!

zdravlje: Zbog promena na poslu i turbulentnog stanja na ljubavnom planu moguće su česte oscilacije u raspoloženju. Mogući su problemi sa kardio-vaskularnim sistemom. Ovnovi koji piju lekove mogu da očekuju nuspojave.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Bikovi mogu da očekuju promene na poslovnom planu, najviše zbog uticaja Urana, koji posle osam godina ulazi u znak Bika. Uran će Vam doneti više energije, kreativnosti i volje za učenjem i usavršavanjem, a samim tim i želju za promenama i izazovima. Zbog toga će mnogi Bikovi odlučiti da promene posao ili da pronađu posao u inostranstvu – savetujem Vam da sa traženjem posla počnete sredinom meseca, kada su aspekti povoljni za to. Novac možete da očekujete sasvim neplanirano, najverovatnije preko prijatelja ili poznanika. Savetujem Vam ne uzimate kredit. Dobar mesec za saradnju sa Ribama, Škorpijom ili Vagom.

ljubav: Početkom Marta Venera ulazi u znak Vodolije i donosi tajne veze i odnose, koji će značajno pomrstiti konce Bikovima koji su u vezi ili braku. Planete pokazuju da biste vrlo lako mogli da se zaljubite u osobu sa kojom započnete tajnu vezu. Ženski Bikovi mogu da očekuju strastvenu avanturu sa osobom koju će sasvim slučajno upoznati, ali na žalost planete na najavljuju neki dugoročniji odnos. Bikovi u trećoj dekadi će imati odlične aspekte za stupanje u brak, proširenje porodice, pravljenje porodičnog gnezda…

zdravlje: Ženski Bikovi mogu da imaju problem sa hormonskim poremećajima, dok muški Bikovi mogu da očekuju bolove u leđima i nogama – savetujem Vam da posetite fizioterapeuta.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Moguće je da ste poslovno preopterećeni, jer ste imali težak mesec iza sebe. Savetujem Vam da početak meseca iskoristite tako što ćete se fokusirati na najvažnije aspekte poslovnog života i poptavljati ih jedan po jedan. Posavetujte se sa kolegama, našalite se i pokrenite teme koje Vas zanimamu, iskoristite svoju komunikativnos da ostvarite napredak u karijeri. Savetujem Vam da ne iznosite svoje ideje i stavove pred svima, jer bi vrlo lako mogli da ih iskoriste protiv Vas.

ljubav: Blizanci koji su u dužoj vezi ili braku mogu da očekuju manje zahlađenje odnosa sa voljenom osobom – najviše zbog toga što ste previše posvećeni poslu, pa nemate vremena za partnera/ku. Savetujem Vam da objasnite voljenoj osobi u kakvoj ste situaciji, jer bi u suprotom moglo da dođe do ozbiljne svađe i nesuglasica. Izdvojte malo vremena samo za Vas dvoje. Slobodni Bikovi bi trebalo da se aktiviraju i da posvete više pažnje svom izgledu i ponašanju. Čini mi se da ste se malo zapustili i olenjili i da ste potpuno zapostavili Vaš ljubavni život, što nikako nije dobro po Vas.

zdravlje: Savetujem Vam da uvedete neku promenu u Vaš život – značiće i za Vaše fizičko i psihičko zdravlje.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Već početkom meseca možete da očekujete zanimljiv preokret na bolje, posebno ako radite u većoj kompaniji. Iako Vam u poslednje vreme nije išlo najbolje, sada možete da očekujete promenu situacije. Rakovi koji razmišljaju o odlasku u inostranstvo treba da se posvete tome tokom ovog meseca, jer su aspekti i više nego povoljni. Ukoliko se bavite privatnim poslom očekujte poveći novčani dobitak.

ljubav: Rakovi ne mogu da zamisle ljubav bez strasti. Zbog toga će mnogi Rakovi upasti u određenu vrstu krize, jer će doživeti određeno zahlađenje i pad strasti sa partnerove/partnerkine strane. Savetujem Vam da ne donosite odmah odluku da prekinete, već da popričate o tome što Vas muči – na ljubavi i strasti se radi. Slobodni Rakovi mogu da očekuju pokretanje priče sa osobom u znaku ili podznaku Škorpije.

zdravlje: Moguće su tegobe vezane za kičmu i donji deo leđa. Savetujem Vam da posetite fizioterapeuta. Takođe, moguć je i pad imuniteta, a kako biste to sprečili unosite više vitamina ( savetujem voće i povrće zelene i crvene boje).


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Lavovi će tokom ovog meseca morati jasno da stani iza svojih ideja i stavova ako misle da unaprede svoju karijeru. Ukoliko imate neki poslovni problem, savetujem Vam da zatražite pomoć od osobe rođene u znaku Vodolije ili Blizanaca. Lavovi koji traže posao, treba da iskoriste drugu polovinu meseca za traženje posla u oblasti marketinga, medija ili oblasti koja zahteva kreativnost i dinamičnost.

ljubav: Uživate u ljubavi i pažnji, pa često ne možete da zamislite život bez toga. Moguće je da će slobodni pripadnici ovog znaka osetiti određenu tugu i neispunjenost, jer trenutno nemaju nekog kraj sebe. Ne brinite, planete najavljuju avanturu sa osobom sklonom avanturama. Moram biti iskrena, ovaj odnos nema nikakve šanse da postane ozbiljan, tako da uživajte dok traje. Lavovi koji su u vezi ili braku će provesti Mart bez većih trzavica i promena.

zdravlje: Mogući su problemi sa plućima i grudnim košom, generalno. Savetujem Vam da provodite više vreme na svežem vazduhu i da se ne zamarate previše.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Kada je posao u pitanju ovo će biti veoma težak period, koji ćete morati da izdržite najbolje što umete. Pod uticajem RxMerkura moguće je da će neki stari poslovi i obaveze da isplivaju na površinu, a pored toga imaćete i nove obaveze i ideje i jaku želju da ih sve ostvarite – dakle, upašćete u jedan pravi poslovni haos. Savetujem Vam da nigde ne žurite, već da obaveze završavate redom, jednu po jednu. Mogući su novčani problemi, ali dobra vest je da planete najavljuju novčani priliv posle 22. marta.

ljubav: Slobodne Device će biti u prilično neobičnom periodu u životu. Činjenica je da ćete imati veliki broj udvarača, ali kao da Vam niko ne privlači posebnu pažnju. Nemojte da silite sebe, sačekajte da se pojavi osoba vredna Vaše pažnje! Device u vezi ili braku treba da pokušaju da unesu neke novine u odnos sa partnerom – savetujem Vam da ubedite partnera da idete na kraće putovanje.

zdravlje: Glavni problem u Martu će predstavljati stres, kojeg nećete moći lako da se oslobodite. Stres će uticati negativno i na ostale aspekte Vašeg života. Savetujem Vam da krenete na vežbe za relaksaciju i oslobađanje od stresa.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Moguće je da imate osećaj da niste dovoljno uradili ili da niste dali sve od sebe na projektu koji ste radili u prethodnom periodu, pa ste zbog toga potišteni. Ne brinite, Mart će Vam doneti nove prilike na kojima ćete moći da pokažete sve što znate i umete. Aspekti u Martu će Vam doneti stabilizaciju na polju posla. Što se tiče novca, savetujem Vam da se malo prištedite i da taj novac uložite u posao ili svoje znanje – višestruko će Vam se isplatiti. Ako planirate da promenite posao, posavetujte se sa osobom rođenom u znaku Ribe ili Raka.

ljubav: Veoma miran mesec za sve Vage koje su u braku ili dužoj vezi. Vage koje su tek započele vezu mogu da imaju nesuglasice u pogledu različitih stavova i mišljenja sa partnerom. Savetujem Vam da “spustite loptu” i prihvatite to da svako ima pravo na sopstveno mišljenje. Slobodne Vage mogu da očekuju novo poznanstvo u izlasku ili nekom skupu kao što su konferencije, svirke ili koncerti… Velike su šanse da će to biti osoba koja Vam je poznata od ranije. Pod uticajem Marsa bićete željni strasti, pa nije isključeno da ćete tokom Marta imati više različitih partnera.

zdravlje: Možete biti preterano osetljivi na promenu vremena – moguće su česte oscilacije u raspoloženju i ponašanju. Savetujem Vam da uvedete neke vežbe meditacije i opuštanja – yoga bi bila savršen izbor.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Ukoliko tražite novi posao ili se nadate unapređenju, početak meseca Vam je veoma bitan za to. Škorpije koje su se našle pred nekim poslovnim problemom ili nedoumicom treba da se posavetuju sa osobama na višim položajima. Pod uticajem Marsa koji pravi nešto teži aspekt sa Venerom možete da očekujete određene nesuglasice na poslu, pa čak i ogovaranja i širenje neistina i laži o Vama u poslovnom okruženju. Savetujem Vam da ne reagujete na prvu kad čujete nešto loše za sebe, već pokušajte da utvrdite ko širi te neistine i laži.

ljubav: Uran i Mars u sedmom polju donosi dosta izazova na ljubavnom planu – najverovatnije će se između Vas i voljene osobe isprečiti neka treća osoba. Ovu situaciju možete da okončate jedino tako što ćete više da se posvetite partneru, pa on neće ni pogledati drugu osobu osim Vas. Škorpije u braku ili vanbračnoj zajednici će imati težak mesec – partner će postati previše zahtevan i naporan i to će početi da Vas guši. Ukoliko ne želite da prekinete sa partnerom, morate da budete iskreni i kažete šta Vam smeta i zašto Vam to smeta. Generalno povoljan mesec za slobodne Škorpije, jer će privlačiti pažnju na svakom koraku. Jedino može biti izazovno za Škorpije kojima se dopada osoba rođena u znaku Blizanaca ili Bika, jer su male šanse da će osobe iz ova dva znaka napraviti prvi korak tokom ovog meseca.

zdravlje: Mogući su problemi sa povišenim pritiskom i srcem. Savetujem Vam da posetite lekara i izvršite sve neophodne analize i kontrole.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Planete najavljuju jedan veoma uzbudljiv, ali naporan mesec za sve Strelčeve. Bićete veoma tražini i nećete imati strah da za Vas neće biti posla, međutim to će doneti mnogo prekovremenog rada i stresa. Budite spremni na to! Mogući su problemi sa novcem – neko od saradnika će pokušati da Vas prevari u pogledu zarade. “Pokažite zube” i sve će biti u redu. U drugoj polovini meseca možete da očekujete poslovni put, koji će uticati pozitivno na Vašu karijeru u budućnosti.

ljubav: Tokom ovog meseca ćete biti više posvećeni poslu nego ostalim aspektima Vašeg života – a ljubav će najviše patiti! Zauzeti Strelčevi mogu da očekuju nezadovoljstvo partnera/ke, jer mu/joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Slobodni Strelčevi bi mogli da zapadnu u neku vrstu iluzije, koja ih može skupo koštati u budućnosti. Savetujem Vam da ne počnete odmah da idealizujete osobu koju ste upoznali.

zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom i nogama (posebno desnom nogom). Savetujem Vam da što pre krenete na fizoterapiju.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Jarčevi će tokom ovog meseca biti fokusirani isključivo na novac i načine da zarade što više. Dakle, nećete se kao inače baviti detaljno svojim poslom već ćete tražiti načine da povećate svoju zaradu. Slobodno mogu da kažem da će Vam to postati opterećenje. Dobra vest je da će Vam se pod uticajem Urana u Biku otvoriti novi kanali zarade. Jarčevi koji traže novi posao, posebno ženski Jarčevi, treba da potraže pomoć prijatelja – sigurno će uroditi plodom.

ljubav: Ženski Jarčevi će biti u ogromnoj dilemi – moguće je da će Vas privući osoba koja je na visokom položaju i time ćete ugroziti vezu ili brak u kom se nalazite. Moguće je da ćete se tajno viđati sa ovom osobom, ali moram da budem otvorena – ovo je odnos koji će Vam doneti više štete nego koristi. Slobodni Jarčevi bi mogli da “upadnu” u vezu sa zauzetom osobom. Za Vas važi isto kao za zauzete Jarčeve – ovaj odnos bi mogao da Vam donese mnogo patnje. Savetujem Vam da odolite “niskim strastima” i da se fokusirate na slobodne osobe, najbolje u znaku Ovna ili Device.

zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se značajno popravilo i nastaviće da se popravlja. Nastavite da brinete o sebi i Mart će proći bez većih tegoba. Htela bih da naglasim da su moguće povrede ukoliko ne budete pažljivi – najverovatnije povrede ruku i zglobova.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Mnoge Vodolije će u Martu morati da se prilagode novim okolnostima na poslovnom, društvenom, pa čak i političkom planu. Vi ste generalno osoba koja se teško prilagođava promenama, ali ovog puta ćete morati. Dobar mesec za odlazak i pronalazak posla u inostranstvu i poboljšanje na novčanom planu. Kada već pričamo o novcu, savetujem Vam da povedete računa o trošenju novca sredinom meseca.

ljubav: Venera je u Vašem sazvežđu i donosi mnogo druženja, upoznavanje novih ljudi, simpatije, pa čak i zaljubljivanje. Opustite se i pustite da Vas “lepršavost Venere” ponese. Zauzete Vodolije će pod uticajem Venere u kvadratu sa Uranom osetiti razne turbulencije na ljubavnom planu – a najverovatnije je da voljena osoba neće imati razumevanja za Vaše odluke, stavove ili način života. Savetujem Vam da ne pristajete na promenu već da pokušate da pronađete neki kompromis. U kompromisu je ključ svega!

zdravlje: Moguće su razne infekcije i virusi. Moguće su i reakcije na promenu vremena.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Ulaskom Urana u znak Bika postaćete veoma komunikativni i raspoloženi, a to će izvršiti pozitivan uticaj na poslovni aspekt. Ribe koje su imale veoma težak početak godine će napokon moći malo da odahnu, ali pre toga će morati da donesu veoma važne poslovne odluke. Ribe koje su imale nesuglasice na poslovnom planu tokom Februara, sada će morati da “spuste loptu” i prećute nešto, čak i onda kada misle da su u pravu. Verujte mi, doći će vreme i za to.

ljubav: Pod uticajem Venere osetićete snažnu potrebu da se smirite sa nekim, da se Vaše polje ljubavi konačno stabilizuje. Moguće da ste u prethodnom periodu bili rastrzani na više strana, ali ćete u Martu konačno shvatiti šta želite i sa kim. Ne žurite sa odlukom – pustite osećanja da Vas vode. Ribe koje su u vezi ili braku bi mogle da budu uvučene u tajnu vezu sa jednom veoma atraktivnom osobom. Međutim, moram biti iskrena – taj odnos bi mogao da bude otkriven veom brzo.

zdravlje: Jak imunitet Vas brani od svih vrsta virusa i infekcija, tako da ste, što se toga tiče, potpuno sigurni tokom ovog meseca. Međutim, problem mogu da imaju Ribe koje treba da imaju neku intervenciju ili hiruški zahtev – mogući su problemi sa psihom, a samim tim i padom imuniteta.