Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv

02 Sara Jovanovic - Foto Antonio Ahel

Atelje za izradu sakoa i jakni od krzna “Verv ” obeležio je prvu godinu uspešnog poslovanja koktelom za brojne prijatelje i zvanice uz ekskluzivnu prezentaciju novih modela.

Kreacije mlade dizajnerke Katarine Stevanović, koja stoji iza brenda “Verv”, izazivaju veliku pažnju javnosti, a njeni sakoi okarakterisani su kao autentični i inovativni.

– Sako je odevni komad koji je preživeo sve epohe, modne trendove i zahteve koje postavlja savremeno doba. Želela sam da u način stvaranja sakoa unesem nešto novo, a težim tome da svoj brend izdvojim najpre u izboru tkanina sa kojima radim i tako unesem dozu inovacije u klasičan sako – rekla je Katarina.

04 Katarina Stevanovic, vlasnica ateljea Verv - Foto Antonio Ahel

Sakoi Verv već su stekli naklonost poslovnih žena, ali i poznatih dama, pa su proslavi prisustvovale i pevačice Ana Stanić i Sara Jovanović, koje važe za dame “od stila”.

Još mnogo uspešnih godinu ateljeu “Verv” poželeo je i poznati stilista Ašok Murti, kao i čuveni turski krojač muških odela Tadžetin Tadži Seker.

Uz raznovrsne poslastice, brojne zvanice uživale su i u crvenim i belim vinima fruškogorske vinarije Deurić , pod nazivom “Talas beli 2014” i “Talas crveni 2014”. Atelje “Verv” nalazi se u naselju Belville, na adresi Đorđa Stanojevića 11V.

07 Ana Stanic - foto Antonio Ahel

03 Asok Murti - Foto Antonio Ahel

08 Dolazak Tadzi Sekera - foto Antonio Ahel

09 - Sara Jovanovic, Ana Stanic i frizer Dragan Taubner - foto Antonio Ahel - Copy

10 - Promocija je protekla uz veliko interesovanje medija - foto Antonio Ahel

06 Katarina Stevanovic i Sara Jovanovic - foto Antonio Ahel

05 Tadzi Seker (levo) sa prijateljima - foto Antonio Ahel

hellomagazin.rspromo

Više o temama: