Za njih je vreme stalo: Ove glumice izgledaju lepše nego pre 15 godina

Dzenifer Lopez (1)

Dženifer Lopez

Neke slavne glumice godinama se nisu menjale te su nakon 15 ili 20 godina, zadržale mladalački izgled. Mnogi se pitaju kako im to uspeva i jesu li kojim slučajem zaista pronašle eliksir mladosti. Ovih pet slavnih dama izgledaju kao da tokom prethodnih deceniju i po nisu ostarile ni dan.

Dzenifer Lopez (2)

Dženifer Lopez jedna je od najseksi žena Holivuda – ona glumi, peva, brižna je majka sedmogodišnjim blizancima Emi i Maksu i uvek izgleda besprekorno. Na dodeli Gremi nagrada 2000. godine pojavila se u legendarnoj “Versaće” zelenoj haljini i od tada je apsolutni seks simbol. Nema velike razlike između Džej Lo pre 15 godina i danas.

Sofija Vergara  (1)

                                            Sofija Vergara

Atraktivna Kolumbijka Sofija Vergara važi za jednu od najlepših žena sveta, a česti su i komentari kako upravo sada izgleda bolje nego ikad. Osim boje kose nije se mnogo toga promenilo od 2002. do 2015. godine.

Sofija Vergara  (2)

Sandra Bulok  (1)

Sandra Bulok

Sandra Bulok – omiljena holivudska glumica, i u 50. godini može se pohvaliti odličnom linijom i besprekornim izgledom. Uvek nasmejanoj i veseloj Sandri godine su donele lepotu i zrelost.

Sandra Bulok  (2)
Hale Beri  (2)

Hale Beri

Prva tamnoputa dobitnica Oskara u istoriji, može se pohvaliti odličnim izgledom kroz dugi niz godina. Nedavno je rodila svoje drugo dete, a čini se kako je za Hale Beri vreme stalo.

Hale Beri  (1)

Elizabet Harli  (1)
Elizabet Harli

Za atraktivnom Britankom uzdisali su muškarci širom sveta, a danas, u 50. godini života, izgleda podjednako fantastično kao kada se zabavljala sa kolegom Hjuom Grantom.

Elizabet Harli  (2)

Autor: Life Content
Foto: Getty Images

Više o temama: