Vuk Kostić: Mlad sam za ženidbu

Vuk Kostić i njegova devet godina mlađa devojka Jelisaveta Orašanin skoro šest meseci uživaju u strasnoj ljubavnoj romansi, a da ljubav cveta, potvrđuje informacija da je par ovih dana otputovao na prvo zajedničko letovanje u Budvi. Spas od vrelog beogradskog asfalta Vuk i Jelisaveta pronašli su na Crnogorskom primorju, gde uživaju u blagodetima mora, peščanih plaža i noćnog života.
– Zaista uživam u ljubavi sa svojom lepšom polovinom. Provodimo dosta vremena zajedno i može se reći da je to – to. Koristimo svaki mogući trenutak da se odmorimo od gradske gužve i da napunimo baterije za predstojeću pozorišnu sezonu, što ne znači da smo imuni na noćne izlaske. Budva je pravo mesto za tako nešto. 
Obzirom na to da je par Kostić-Orašanin viđen kako u ljubavnom zanosu razmenjuje strasne poljupce i zagrljaje, mnogi su pokrenuli priču o mogućoj ženidbi, ali Vukov status poželjnog neženje neće se menjati u skorijoj budućnosti.
– Dobro je ovako kako je. Uživam u ljubavi. Ne bih ja tu ništa menjao zasad. Lepo mi je s Jelisavetom, ali još je rano da nešto ozbiljnije planiram. 
Na spisku Kostićevih bivših devojaka nalaze se brojne, uglavnom starije lepotice, među kojima je i manekenka Ivana Stanković. Međutim, što je stariji i iskusniji, to je glumac skloniji mlađim lepoticama, pa je Jelisaveta druga po redu devojka koja je mlađa od Vuka.

Izvor: Blic.rs

Više o temama: