Vladimir Stojković: Zahvalan sam Bogu što Dejana postoji

stojke_dejana

Vladmir Stojković je danas na svom Tviter profilu osuo paljbu po novinarima izrazivši svoje nezadovoljstvo izveštavanjem medija o njegovoj vezi sa manekenkom Dejanom Živković. Stojković i Dejana su poslednjih dana u centru medijske pažnje, s obzirom na to da se poznati golman razvodi od svoje dugogodišnje supruge Bojane sa kojom ima sina Lava. I dok čaršija bruji o pravim razlozima razvoda, Stojke je rešio da stane u zaštitu svoje nove devojke.
– Novinari da li znate da je greh pred Bogom osuđivati nekog ko je nevin? Pogotovu kad neko ima 20 godina a pravite od njega nesto sto nije – napisao je Stojke u prvom “tvitu”.
– Kao što vi imate decu tako je i ona nečije dete, zato molim vas prestanite neistine i laži da pričate i da nekome zagorčavate zivot – nastavo je Stojković u istom ritmu da bi na kraju sve zamolio da ostave Dejanu na miru jer ona nema veze sa trenutnom situacijom.
– I ostavite nevinu devojku na miru, devojka koja nema veze sa ovim sto se dešava, jednostavno devojka zbog koje se zahvaljujem Bogu sto postoji – završio je Vladimir.
Dejana, inače manekenka, učesnica rijalitija “Top Model”, na svom Fejsbuk nalogu postavila je fotografiju Vladimirovih tvitova i tako ga podržala.

stojke-1

Autor: Life Content

Više o temama: