Vlada Vuksanović i Marina Kotevski otkrivali tajne uspešnog treninga

AQUA VIVA Sport - Marina_Kotevski

Sportsko – rekreativni centar Olimp na Zvezdari i AQUA VIVA Sport organizovali su trening za građane koji vode aktivan život i brinu o svom zdravlju. Rekreativni čas pod nazivom „Vežbaj sa najboljima“, vodili su Vlada Vuksanović i Marina Kotevski, koji su građane savetovali kako da pravilno osmisle svoje treninge, na koji način da vode računa o svom organizmu tokom vežbanja i otkrivali im tajne uspešnih treninga poznatih.

Tokom fizičkih aktivnosti telo gubi niz dragocenih sastojaka koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma. Funkcionalna pića rehidriraju organizam, nadoknađuju izgubljene elektrolite, ugljene hidrate, vitamine i minerale i stvaraju balans u organizmu tokom i nakon vežbanja.

Funkcionalni napici AQUA VIVA Sport pored rehidratacije, pružaju optimalni balans svih izgubljenih sastojaka tokom vežbanja daju više energije bez suvišnih kalorija jer sadrže i ekstrakt biljke Stevije.

Više o treningu Vlade i Marine i funkcionlinim napicima AQUA VIVA Sport, možete pronaći na fb stranici www.facebook.com/aquaviva.rs

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 5

AQUA VIVA Sport - Vlada i Marina_selfie

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 3

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 4

Autor: Life Content

Više o temama: