Udala se Marija Veljković

Glumica i voditeljka kviza “Slagalica” Marija Veljković juče je brakom krunisala vezu sa arhitektom Milanom Milovanovićem. Intimnoj ceremoniji venčanja u crkvi Ružica na Kalemegdanu prisustvovali su porodica i najbliži prijatelji, a svadbeno veselje upriličeno je u jednom beogradskom restoranu.
Mladence, koji su u crkvu stigli u podne, dočekali su ulični svirači pesmom “Reših da se ženim”. Mlada je nosila glamuroznu venčanicu sa ružičastim detaljima, a mladoženja klasično crno odelo.
– Milan je arhitekta i veoma sam srećna što nema nikakve veze sa glumom ili televizijom. Mislim da ne bih mogla da budem u vezi sa kolegom, a i da bi neko bio sa glumicom, treba zaista da bude strpljiv i tolerantan. Imala sam sreću da nađem najtolerantnijeg čoveka, koji izlazi na kraj sa svim mojim bubicama – nedavno je rekla mlada o svom izabraniku.
Njena koleginica iz najpopularnijeg domaćeg kviza Danijela Pantić pohvalila je Marijin izbor.
– Mislim da je izabrala dobrog muža za sebe, stvarno su lep par – rekla je Danijela.
Inače, nakon četiri i po godine zabavljanja, Milan je zaprosio Mariju krajem juna na romantičnoj večeri. Glumica nije naslućivala da će baš tada dobiti prsten.
– Uživali smo u odličnoj hrani i muzici i nijednog trenutka se nisam nadala da ću baš te noći dobiti verenički prsten. Kada su tamburaši tačno u ponoć počeli da sviraju za našim stolom, on mi je poklonio vredan komad zlata – pohvalila se voditeljka posle veridbe za magazin “Hello!”.

Izvor: Press
Foto: Đorđe Kojadinović

Više o temama: