Tijana Dapčević: Porodični predah na Staroj planini

tijana-4-

Posle uspešnog pozorišnog debija u ulozi Bose na premijeri komedije “Pukla bruka”, Tijana Dapčević napravila je predah na jednoj od naših najlepših planina. Poznata pevačica provela je praznike i odmarala se u hotelu Falkensteiner zajedno sa porodicom, suprugom Milanom i sinom Vukom, koji su posebno uživali u vožnji brdskim biciklima.
– Ove godine smo odlučili da slobodno vreme provedemo u prirodi daleko od Beograda, a osoblje hotela se pobrinulo za pravi ugođaj i sve vreme smo se osećali kao kod kuće. U hotelu nismo imali vremena za gledanje televizije ili igranje video-igrica, već smo uživajući u čistom vazduhu i vožnji biciklima po planinskim stazama proveli kvalitetno vreme zajedno – kaže mlada mama.
Tijana se sa suprugom tokom dana opuštala i u spa centru i na antistres masažama, dok se njenom četvorogodišnjem sinu Vuku najviše svidelo igranje u kreativnom prostoru za mališane.
– Zbog dugotrajnih priprema za pozorišnu premijeru nisam imala vremena koje bih posvetila sebi. Uživam u aktivnom odmoru i zato su mi plivanje i vežbanje u teretani veoma prijali. Mnogo mi je drago što se Vuk lepo proveo, jer mu je dan bio ispunjen igrom u prelepoj prirodi – dodaje Tijana.

spek-tijana-(2)

spek-tijana-(3)

spek-tijana-(1)

spek-tijana-(5)

Više o temama: