“The Voice”: Željko Joksimović i Leontina kandidati za članove žirija

Leontina Vukomanović i Željko Joksimović najverovatnije će se ponovo naći zajedno pred kamerama, budući da su baš njih dvoje glavni kandidati za članove žirija u novom muzičkom šouu televizije Pink “The Voice”. Željka i Leontinu, koji su bili u dugogodišnjoj vezi tokom koje su nastale možda i njihove najbolje pesme, producenti ove emisije žele da spoje, jer veruju da oni najbolje mogu da ocenjuju mlade pevače.
– Pripremamo dosad neviđeni šou u regionu. Sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom mentora za ovaj trenutno najaktuelniji svetski talent-šou – rekli su iz pres-službe Pinka.
Leontina Vukomanović u izjavi za Kurir kaže da nema nikakav problem s tim da sedne pored bivšeg dečka Željka i s njim odlučuje o sudbini neafirmisanih pevača.
– Za takav šou moraju da se biraju najbolji. Ljudi koji su uspešni u svom poslu ne osećaju animozitet. Na kraju, cilj je da se nova lica promovišu na pravi način. Inače, “The Voice” je najbolje osmišljen šou tog formata. Ima sve elemente pravog muzičkog takmičenja. Kad počne da se emituje u Srbiji, neće mu niko primirisati. Bez razmišljanja bih prihvatila poziv da budem u žiriju. Svaki kompozitor, tekstopisac, edukator priželjkuje takav angažman.
“The Voice” se trenutno prikazuje u 42 zemlje, a u Srbiji će početi da se emituje u septembru. Takmičiće se najbolji mladi pevači iz regiona, a emisija je zanimljiva i zbog “slepih” audicija. Naime, članovi žirija su leđima okrenuti pevačima, koji dalje prolaze samo ako im se njihov glas dopadne. Među sudijama američke verzije bili su Kristina Agilera, Adam Levin, Džesi Džej, Tom Džons, Vil Aj Em, a od ove sezone biće i Šakira.

izvor: Kurir

Više o temama: