TAP 011 – turneja pa album

Posle izvanrednog koncerta u Beogradskoj areni, najpopurarnija grupa devedesetih kreće na turneju, a u planu već imaju više od 40 koncerata. Menadžer i pevač benda Đorđe Pajović kaže da ponude za koncerte svakodnevno pristižu, i to ne samo iz Srbije i regiona već i inostranstva i da su “Tapovci” spremni da se vernim fanovima oduže za sve ove godine.
-Beogradski koncert je prevazišao sva naša očekivanja, tako da se svakodnevno sastajemo i kujemo ‘paklene planove’ za buduće podvige Tap 011. Imamo nekoliko koncerata u maju, nastupaćemo i tokom leta, a od jeseni krećemo ozbiljnije da radimo. Imamo ponude za velike koncerte u svim većim gradovima bivše Jugoslavije– rekao je Pajović. Iako se i pre beogradskog koncerta “šuškalo” da pripremaju nove pesme oni su mudro ćutali, ali je sada i to izvesno…
-Još ne mogu ništa da obećam, ali sigurno je da Tap 011 nećemo ugasiti. Potrudićemo se da uz pojedinačne poslove nastavimo priču koju smo započeli u Areni. Publika nas je divno prihvatila i nastojaćemo da je i dalje uveseljavamo!

Izvor: Novosti.rs

Više o temama: