Sofija Vergara: Razvod me je motivisao da uspem u životu

463611195

Sofija Vergara ne može da se odluči kakvo venčanje želi.
Zvezda “Moderne porodice” rastrzana je između velikog holivudskog slavlja i intimnog okupljanja najbližih prijatelja i porodice, ali želi da se konačno uda za biznismena Nika Leba.
– Vereni smo više od godinu dana i još uvek nismo odlučili šta želimo za venčanje. On mi je prepustio da ja sve odredim, a nisam sigurna da li želim nešto veliko, kakva je bila proslava mog 40. rođendana. Bilo je veoma zabavno, ali je potrebno mnogo vremena i planiranja. Još uvek nisam odlučila, ali mogu da vidim sebe kako pravim intimno slavlje, samo sa najbližima – rekla je Sofija.
Ova 41-godišnja glumica, koja ima 21-godišnjeg sina Manola iz braka sa Džoom Gonzalesom, ne misli da je bilo prerano to što se sa 18 udala za svoju ljubav iz detinjstva.
– Bila sam zaljubljena, a u mojoj kulturi udaja u tim godinama nije neuobičajena. Bilo je i olakšanje na neki način, jer se umoriš od toga da te jure muškarci. Nakon razvoda, to što sam bila samohrana majka dalo mi je motivaciju da uspem i pružim dobar život svom sinu.
Ova lepotica oseća se veoma prijatno kada glumi seks simbol i ponosna je na to što je žena.
– Mnogi ljudi brinu kako je lepota ili seksepil ponižavajući za žene. To je smešno! Žena može da bude i prelepa i pametna i seksi koliko god želi. Takve smo stvorene. Zašto bismo to krile?! Nikada nisam imala problem da glumim seksi uloge. Niko mi neće dati ulogu naučnika ili hirurga, iako sam se školovala da budem zubar. Sve volimo da budemo poštovane i priznate, ali volimo i da se zabavljamo sa muškarcima i uživamo u romansi i uzbuđenju koje dolaze sa ljubavlju.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Više o temama: