Snežana Dakić je opet sama i poručuje: Neću silikone, ne želim da izgledam kao napumpana lopta

Snezana-Dakic-insta

Snežana Dakić se ovih dana nalazi na odmoru u Pržnom. Popularna modna novinarka se na Jadranu odmara sama pošto je okončala vez sa 20 mlađim studentom glume Dušanom Momčilovićem.

Odlučila sam da stavim tačku na vezu sa Dušanom. Vremenom sam shvatila da nam se mišljenja i stavovi ne podudaraju i da nas dvoje više nemamo šta da tražimo zajedno. Pred polazak na odmor samo raskinuli, smatrala sam da je to najbolje za oboje. Ova veza sa mlađim muškarcem donela mi je jedno novo iskustvo, ali isto tako znam da u budućnosti više neću gledati da pored sebe imam baš toliko mlađeg muškarca. Sada sam slobodna žena i više ne želim da budem u bilo kakvim okovima, već da uživam u životu punim plućima – priznala je Snežana, kojoj su kako navodi Kurir svi gledali u grudi.

Muškarci i žene su fascinirani mojim grudima, čak su pomislili da imam ugrađene silikone. Ali mogu da kažem da je na meni sve prirodno i da silkone nikada neću ugraditi. Ne želim da izgledam kao napumpana lopta, već u skladu sa svojim godinama – objasnila je Sneki.

hellomagazin.rsInstagram

Više o temama: