Šinejd O’Konor: Nema nade za mene

Policija je u četvrtak uveče 15. septembra bila u kući nekada popularne irske pevačice Šinejd O’Konor (44) pošto je ona na internetu objavila da ima suicidne namere. Kako piše irski “Herald”, pevačica je na Tviteru objavila nekoliko poruka, koje su otkrile njeno krhko psihičko stanje.
– Volela bih da sam mrtva sada. Nema nade. U svakom slučaju, ako neko zna na koji način da se ubijem, a da moja deca ne znaju da sam to sama uradila, molim vas, recite mi – napisala je ona na društvenoj mreži Tviter.

Nedugo posle toga usledile su još dve poruke: “Tako žarko želim da odem na nebo. Već godinama” i “Ali ja ne želim da napustim svoju decu. Takođe, ako bih mogla da umrem a da oni ne znaju da sam sama sebi oduzela život, onda bih rado umrla” – napisala je nekada popularna pevačica.


Pevačica je u julu bila ismejana u medijima pošto je na internetu objavila zahtev za intimno druženje s muškarcima. Naime, O’Konorova je već duže u depresiji, od razvoda u aprilu, i zbog toga uzima lekove. Posle tog “oglasa” pevačica je napisala da će “razmotriti doslovno svaku prijavu” i da, po mogućnosti, njen “novi prijatelj mora da bude slep i da misli da je prelepa”.

 

Više o temama: