Sergej Ćetković pevao za Marijanino srce

Pop pevač Sergej Ćetković održao je u petak humanitarni koncert u beogradskom Sava centru kojim je pomogao da se prikupi novac potreban za operaciju dvadesetčetvorogodišnje Marijane Ševo. Naime, Marijana se razbolela se u 13. godini, kada je virus napao njeno srce. Poslednjih nekoliko meseci njeno stanje se pogoršalo, srce joj radi sa samo 20 odsto kapaciteta i neophodna je transplantacija. Ovakva intervencija kod nas se ne radi, a za operaciju u inostranstvu potrebno je sakupiti 150.000 evra. Popularni pevač je za Marijanu čuo iz medija i rešio da učini sve što može da joj pomogne da dođe do novca koji joj je preko potreban da bi otišla u inostranstvo na komplikovanu operaciju transplantacije srca.
– Veoma sam se potresao kada sam čuo za devojku kojoj je neophodan novac da bi nastavila da živi. Osetio sam potrebu da pomognem da se pare za operaciju skupe. Sav prihod od koncerta i prodaje DVD-a „Sergej LIVE in Arena“ ide za Marijanino srce.
Sve karte za koncert bile su rasprodate, a Sava centar bio je prepun ljudi koji su uživajući u muzici omiljenog pevača pomogli Marijani. Ovom humanitarnom koncertu od poznatih su prisustvovali novinarka Vesna Dedić i pevač Dušan Svilar.

Za sve one koji žele da pomognu Marijani otvoren je žiro-račun u Erste banci, broj: 340-32105708-23, s naznakom „Pomoć za Marijanu Ševo“. Porodica je otvorila i devizni račun, na koji novac može da se uplati samo iz inostranstva. Broj ovog računa u Erste banci je: 340-7642870878, iban RS 35340764287087899932, swift: gibars22.

Više o temama: