Razvode se Goca Tržan i Ivan Marinković

Pop pevačica Goca Tržan odlučila je da stavi tačku na četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem, prenosi “Press”. Iako razlog za krah njihovog braka još uvek nije poznat čak ni njihovim bliskim prijateljima, Ivan je pre dve nedelje napustio njihov stan u Mirijevu.
– Preselio sam se kod svoje majke, i to je sve što mogu da vam kažem. Za sve ostalo zovite Gocu i pitajte je šta se dogodilo, ona će vam to objasniti. Ja nisam javna ličnost – izjavio je Ivan.
Tada se na njegovom profilu socijalne mreže Fejsbuk već naslućivalo o čemu se radi jer je 10. juna u podne napisao: “Život piše romane… komedije, akcije, drame… ali najčešće horore… ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi… kao u najluđim snovima… važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje” napisao je Ivan, dok su mu prijatelji, očigledno obavešteni o njegovom razlazu sa Gocom, pisali poruke podrške.
Konkretan razlog nijedno od njih dvoje nije reklo ni najbližim prijateljima. Pošto je njihova trogodišnja ćerka Lena ostala da živi sa Gocom, Ivan je svakodnevno obilazi i uzima iz vrtića. Goca Tržan u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na pozive novinara.

Više o temama: