Posle 15 godina: Vraća nam se Zone!

Dugoočekivani nastavak filma “Zona Zamfirova” konačno dolazi u bioskope. Premijera nas očekuje 24. januara u Centru “Sava”.

Petnaest godina nakon što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču “Vrati se, Zone”.

Brankica Sebastijanović: Zonu kroz život vodi srce

– Bilo je pritisaka, bilo je svega, ali drago mi je da smo u svemu tome istrajali zajedničkim snagama i napravili jedan sjajan film – kaže reditelj Jug Radivojević, a Mane, kojeg tumači Milan Vasić, kaže:

– Lik Maneta mi je privatno veoma sličan, a i sa akcentom nisam imao nikakv problem, s obzirom na to da sam iz tih krajeva – kaže Milan, dok njegovu dragu Zone tumači Brankica Sebastijanović.

– Ovo je najozbiljnija i najsloženija uloga u mojoj karijeri. Bio je to veliki izazov, ali mene takvi izazovi najbolje i pokreću. Jedini problem sam imala sa akcentom, ali mi je Milan mnogo pomogao u tome da ga savladam – kaže ona.

Poslušajte kako Milan Vasić peva pesmu iz “Zone Zamfirove”

I ostatak ekipe očekuje ogroman uspeh nastavka filma, pa su se tako prisutnima obratile i Nela Mihajlović, koja u filma tumači Zoninu tetku, Ljiljana Stjepanović kao tetka Doka, ali i Ljiljana Dragutinović, koja u filmu igra Manetovu majku. Ona je tom prilikom otkrila i kako je dobila ulogu:

– To je bila sudbina. Ja inače privatno ličim dosta na majku Juga Radivojevića, pa me je zato i izabrao – nasmejala je Ljiljana sve prisutne.

Svečanoj beogradskoj premijeri od 18. januara prethodiće pretpremijere po Srbiji, a od 25. januara, uporedo sa premijerama po većim gradovima Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, biće i premijere putem mreže mobilnih bioskopa kao i u dijaspori.

hellomagazin.rsalo.rspromo/arhiva Hello!

Više o temama: