Ponudite vašem mališanu najbolju zaštitu

Premium Pack with Wipes HR-V6 copy

Svaka majka je srećna kada je njena beba srećna. Beba se oseća bolje kada je zdrava i u harmoniji sa svojom okolinom i ljudima sa kojima je u komunikaciji. Briga o bebi je veoma važna. Iskoristite priliku dok planirate njenu garderobu da joj pružite najbolju zaštitu i pripremite nju i njenu kožu za naredne aktivnosti.
Kako bismo pomogli roditeljima da ponude svojim mališanima najbolju zaštitu tokom cele godine, a posebno u hladnim danima, delimo sa vama savete Pampers stručnjaka Prim. dr sc. med. Nevenke Raketić, pedijatra:
– Počinju hladni zimski dani i roditelji se pitaju kako da obuku svoje najmlađe i kada da ih izvode u šetnju. Vrlo često se dešava da iz straha od hladnoće obuku bebu kao malog astronauta. Zato je prvi savet pedijatra da se beba zimi oblači samo za jedan sloj više od svojih roditelja. Odeća treba da je prozračna, mekana i udobna, najbolje od pamuka.
Zar nije predivno planirati bebinu garderobu? Treba da znate da je vašoj bebi neophodna prava odeća da bi osetila pogodnosti svežeg vazduha na svojoj koži, tako da bi trebalo da izaberete odeću i ćebiće napravljene od materijala koji diše, koji je mekan i upijajući. U Srbiji je tokom zime veoma hladno, dok je leti veoma toplo tako da bi trebalo odabrati odeću koja je slojevita i koju možete da skinete i obučete bebi brzo dok se pomerate iz zatvorenog u otvoreni prostor.
– Svaka brižna mama se trudi da učini sve što je najbolje za kožu svoje bebe. Ona traži jednostavno rešenje da bebina koža bude zdrava, lepog izgleda i nežna na dodir. Ona želi da omogući da koža bebe oseti svežinu vazduha što je više moguće u toku dana. Kada je koža bebe izložena strujanju svežeg vazduha to nije samo dobrobit za kožu već i za razvoj čula bebe, komunikaciju sa okolinom i članovima porodice – kaže Pampers stručnjak Prim. dr Gorana Isailović i nastavlja:
– Mama želi da omogući bebi da se slobodno, bez viška odeće, kreće i istražuje okolinu u svojim pelenama koje dišu. Izborom Pampers Premium Care pelene izvanrednog kvaliteta kroz koju cirkuliše vazduh i koja održava bebinu kožu suvom mama obezbedjuje bebinoj koži u predelu pelene i idealne uslove nege i zaštite.
Za svaki trenutak koji delite, visoko upijajuća pelena koja diše je važan deo u obezbeđivanju pravog okruženja bebinoj koži. U suštini, mnogo je toga što beba može da uradi kako bi iskusila prednosti svežeg vazduha na svojoj koži dok je u peleni!
Pampers Premium Care pelene za zaštitu kože od 5 zvezdica imaju propustljive mikropore za osećaj svežeg vazduha na bebinoj koži. Razvijen od strane Pampersovog vodećeg tima za Istraživanje i razvoj, spoljni sloj Pampers Premium Care pelena koje dišu, propušta svež vazduh u pelenu i ispušta vlažan vazduh van nje, stvarajući na taj način idealno okruženje za područje pelene. Sve veličine ovih pelena imaju propustljive mikropore koje obezbeđuju osećaj svežeg vazduha na bebinoj koži čak i kada je u peleni. A za kompletnu zaštitu kože sa 5 zvezdica koristite Pampers Sensitive vlažne maramice mekane poput pamuka sa snažnom fleksibilnom teksturom, jedinstvenim Pampers losionom i moći čišćenja koja hidrira bebinu kožu i stara se da je dobro zbrinuta pre stavljanja pelene.
Za više informacija vezanih za razvoj i negu vaših mališana, posetite sajt www.pampers.rs ili Mamin svet FB stranicu “Pitajte stručnjake”. Stručnjaci su spremili savete za vas i vašu bebu.

Više o temama: