Pampers roditeljska zajednica: Iskustva zadovoljnih roditelja

pampers1

Pampers je napravio pravi bum na Internetu. Posle nepunih mesec dana postojanja, Pampers roditeljska zajednica mnogim roditeljima pomaže da budu sigurniji i opušteniji. Evo prvih reakcija:

Mame i tate koji su okupirani mnogim potrebama u vezi sa svojom bebom, Pampers roditeljska zajednica im dođe kao desna ruka u kući.

Evo šta govore prva iskustva:

pampers2

  • Pampers zajednica je nešto najbolje što sam mogla da pronađem na netu. Na jednom mestu imam sve, i savet i sugestiju i rešenje mojih dilema.
  • Ovo je riznica znanja i iskustva. Svaka čast tvorcu ove ideje. Pampers zajednica je upravo ono što treba nama neiskusnim mamama. Bogata i dragocena iskustva iskusnih mama i stručnjaka nama su dobrodošla. Hvala svima.
  • Ja sam sada baka i srećna sam što postoji Pampers zajednica. Kada sam ja bila mlada nije bilo ni Interneta ni ovako dobrog priručnika. Ovo je prava stvar, velika pomoć mladim roditeljima.
  • Ja sam tata šestomesečne Jovane. Pampers zajednica mi je umnogome pomogla da shvatim i sebi objasnim mnoge dileme koje sam kao imao kao neiskusni tata. Hvala vam mnogo za odličnu ideju, nastavite tako da radite, ovo je velika pomoć svima nama.

Više o temama: