Nominovani za Oskara na svečanom ručku (Foto)

Holivudski glumac Džodž Kluni izjavio je da najbolja stvar kod nominacija za nagradu Oskar ne moraju uvek da budu nagrade, već da to može da bude i druženje sa starim i novim prijateljima. Naime, na godišnjem ručku nominovanih za ovu prestižnu nagradu, Kluni je rekao da je našao nove prijatelje i da je veoma srećan što se sreo sa dugogodišnjim prijateljima kao što su Vajola Dejvis i Bred Pit, sa kojim je glumio u filmu ”Igraj svoju igru”, prenosi danas AP.

– Mnogi ljudi kod kuće misle da se mi međusobno stalno viđamo… Istina je da Breda nisam video skoro godinu dana sve dok se nismo sreli na dodeli Zlatnih globusa u januaru – objasnio je Kluni novinarima pre nego što je seo da ruča.
– Tako da je zanimljivo i zabavno što vidim ljude koje nisam video dosta dugo – dodao je on.

Pored Klunija i Pita i mnogi drugi glumci koji su nominovani pojavili su se na ručku, uključujući i Vajolu Dejvis i Oktaviju Spenser iz filma ”Služavke”, glumice iz filma ”Albert Nobs” Glen Klouz i Dženet Maktir, Runi Maru koja igra u ostvarenju ”Muškarci koji mrze žene”, Mišel Vilijams i Keneta Branu, Demijana Bičira, Žana Dižardena i Berenis Bežo, kao i reditelja filma ”Igo” Martina Skorsezea.

Meni na holivudskom najekskluzivnijem ručku se sastojao od seckane salate od povrća, začinjene govedine na indokineski način, azijske patke pečene na roštilju i lososa, a šerbet sa mango sosom i jagode su bile za desert.

Svi nominovani su pozirali za grupnu fotografiju, a sledeći put će se sresti 26. februara na dodeli Oskara. Osamdesetčetvrta po redu ceremonija biće održana u holivudskom Kodak teatru, a njen domaćin biće komičar Bili Kristal.

Izvor: Tanjug

Više o temama: