Nina Radulović i Branislav Lečić: Venčanje u oktobru, beba za šest meseci

Pevačica i voditeljka emisije „Ekskluziv” na Prvoj srpskoj televiziji Nina Radulović (24) udaje se sredinom oktobra za glumca Branislava Lečića (55). Njih dvoje će za šest meseci postati roditelji, budući da je zgodna voditeljka u trećem mesecu trudnoće. Nina i Branislav vešto su od javnosti skrivali svoju vezu koju su započeli u martu ove godine, a srećnu vest o prinovi otkrili su samo najbližim prijateljima i roditeljima. Par će se venčati za mesec dana, pre nego što Nini postane vidljiv stomak. Branislav Lečić, koji je bio nekoliko godina u braku sa Ivanom Vujadinović, sa kojom ima sina Ivana i ćerku Anu, nije bio juče raspoložen da daje izjave za medije, pa je poručio da, kao i do sada, neće javno komentarisati svoj privatni život.
– Trenutno ne želim ništa da komentarišem o svom privatnom životu! Kada dođe vreme, daću jedan opširni intervju za vaše novine – izjavio je Lečić za “Press”.
S druge strane, u toku jučerašnjeg dana Nina Radulović nije odgovarala na pozive, ali je nedavno priznala da je srećno zaljubljena, ne želevši da otkrije ime svog dečka.
– Zaljubljena sam, volim i voljena sam. Pa, to je po mom mišljenju jedini smisao života. Iako to ne ispunjava sve ljude, meni je to jedina hrana. Obožavam da provodim vreme sa svojim dečkom i prijateljima. Pristalica sam veza u kojima nema opterećenja, davljenja, razvlačenja, preslišavanja i ljubomore. Nisam za vezu na jednu noć, ali razumem potrebu za njom –
rekla je tada Nina.

Više o temama: