Mirka Vasiljević: Srećno jutro za bebu sa novom Pampers Active Baby-Dry

Mirka Vasiljevic

Sve što je bebama potrebno jesu ljubav, san i igra. Poznata glumica Mirka Vasiljević je, zajedno sa mamama i stručnjacima, otkrila kako da pruže najbolje za zdrav i srećan razvoj beba.

Pampers Active Baby-Dry sa novodizajniranim poroznim upijajućim slojem i dokazanom suvoćom i do 12 sati, pomaže bebama da uživaju u srećnom jutru posle dugotrajnog noćnog sna.

Mirka Vasiljevic 2

Pampers zna da su jutarnji trenuci posebni za mame i njihove bebe. Poznata glumica i mama Mirka Vasiljević otkriva kako ona provodi te prve trenutke sa decom i koliko je san tokom cele noći važan za njenu bebu kako bi uživala u srećnom jutru.

Mirka Vasiljevic sa Pampers strucnjacima

– Od kada sam postala mama, koristim Pampers Active Baby-Dry superupijajuću pelenu, koja pomaže da moja beba spava mirnije, što je važno za nju, ali i za nas roditelje kako bismo uspešno savladali sve dnevne obaveze. Takođe, dobra pelena mi pomaže da ujutru obavim male rituale koje sam do sada razvila sa svojom decom. Pampers je svetski brend, i to mi veoma znači jer gde god da otputujem uvek ga mogu pronaći – rekla je Mirka Vasiljević.

Mirka Vasiljevic i Pampers strucnjaci 2

Naučnici iz Pampersa su radili naporno na razvoju superupijajuće pelene – Pampers Active Baby-Dry koja pruža dokazanu suvoću tokom noći, i do 12 časova, tako da beba može da uživa u srećnom jutru. Pampers Active Baby-Dry sada ima novodizajnirani porozni upijajući sloj i jezgro koje pouzdano upija vlažnost dalje od bebine kože, drži je u mestu i sprečava da ponovo curi na bebinu kožu.

Pampers svet inovacija počinje u nemačkom inovacionom centru – Baby Care Švalbah, blizu Frankfurta, gde radi preko 250 naučnika koji se trude da razumeju potrebe beba i majki i prilagode performanse proizvoda kako bi zadovoljili te potrebe. Samo odgovor roditelja i testiranje daje stvarno razumevanje sveobuhvatnih performansi proizvoda.

Atmosfera na dogadjaju

U “Igralištima-laboratorijama” u Švalbahu se posmatra i do 100 beba svake nedelje kako bi se ustanovilo na koji način pelena prijanja na bebino telo tokom igre. Opremljene kliničke laboratorije omogućavaju dermatološka ispitivanja.

Danas, sa novim performansama i novim dizajnom pelena Pampers Active Baby-Dry je ono što treba svakoj bebi i roditelju za bezbrižan san u noćima i jutra ispunjena ljubavlju i igrom.

 

Više o temama: