Mina Zimonjić: Izbor novih lica za “Model Tatoo”

Posle kraćeg odmora na Bahamima i dva meseca provedena na Floridi, vlasnica modne agencije „Model Tatoo“ Mina Zimonjić vratila se u Beograd, gde će 1. oktobra u 13 časova organizovati kasting za nova lica svoje agencije. U hotelu „Holiday Inn“ biraće se nova lica, a devojke koje žele da se prijave trebalo bi da dođu sa čistom kosom, bez šminke, u garderobi u kojoj će moći da se vidi njihova figura, dok se o ostalim pojedinostima mogu obavestiti na sajtu www.modeltatoo.com.
Inače, kandidatkinje koje su prošle na prethodnim kastinzima već su imale priliku da rade u Milanu revije Vivijen Vestvud, Aleksandra Mekvina, Džila Sandera, Džona Galijana, Blumarina i mnogih drugih, ali i da snime reklame na našem tržištu.
Iako zbog obaveza svog supruga, tenisera Nenada Zimonjića, često boravi van zemlje, Mina tvrdi da joj to ne smeta da rukovodi agencijom.
– Za moj posao nije od presudnog značaja da budem u Beogradu, već da imam kompjuter, internet konekciju i telefon sa sobom. Mnogo vremena provodim radeći bez obzira gde se nalazim. Najveći deo našeg modnog poslovanja realizuje se putem i-mejlova. Česta putovanja su mi i omogućila da bolje razumem različite kulture i nacionalnosti, pa i sam sistem poslovanja u drugim zemljama – kaže lepa brineta i dodaje da će do polovine novembra sa decom, blizancima Lunom i Leonom, boraviti u Beogradu, dok će njen suprug za nekoliko dana otputovati u Aziju.
– Kada putujem na turnire uglavnom su sa nama i Luna i Leon, a tada vodimo i ženu koja nam pomaže oko dece. Dok sin više liči na Nenada, kćerka je moj mali klon. Naša deca vole tenis, Leon posebno. On je opsednut „belim sportom“ i uvek jedva čeka da se tata vrati sa treninga ili turnira kako bi malo trenirao sa njim. Iako obojica imaju po dva reketa, uglavnom su sva četiri kod Leona – zaključuje Mina.

Piše: Ivana Nikolić

Više o temama: