Milka Canić: Povratak u “Slagalicu” nakon dugog oporavka od bolesti

milkacanic

Supervizor najpopularnijeg kviza u Srbiji „Slagalica“ Milka Canić (69) vraća se na male ekrane posle pauze duge skoro godinu i po koju je napravila zbog operacije kičme!

Milka za „Alo!“ otkriva da je dosta smršala posle operacije, kojoj se podvrgla u decembru 2012. godine, i da će se pred povratak na ekrane, koji očekuje za dva meseca, potruditi da vratu staru kilažu.

– Dobro veče – bilo je prvo što je kroz osmeh rekla Milka kada smo je pozvali, a na naše pitanje kako se oseća, raspoloženo je odgovorila:

– Osećam se odlično! Mnogo mi je bolje i verujem da ću se za dva meseca vratiti na snimanje i ponovo pozdravljati publiku iz studija kviza „Slagalica“, mada sam i sve ovo vreme od kuće pripremala zadatke za takmičare. Drago mi je što me se publika još seća, ali molim vas da me ne terate da se fotografišem, bar dok se ne vratim na snimanje. Znate, ne želim da se javno eksponiram dok se ne vratim poslu, a i mnogo sam smršala posle svega što se desilo, pa želim malo i da vratim kilažu – izjavila je Canićeva, ali nije želela da otkrije koliko je kilograma izgubila:

– Neću vam reći koliko sam smršala, jer ne želim da to objavite.

Podsetimo, Milka Canić je u decembru 2012. izostala sa jednog snimanja „Slagalice“, nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama, jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka. Ona je tada ispričala da je operisala kičmu, kao i da zadatke za kviz priprema od kuće.

– Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče – izjavila je Canićeva.

Voditeljka „Slagalice“ Marija Veljković raduje se Milkinom povratku.
– Svi iz ekipe navijamo i jedva čekamo da ponovo uđe u studio, iako ona nikada nije prestajala da radi, samo se nije pojavljivala pred kamerama. Sve ovo vreme njenog oporavka ona je radila sve što je mogla od kuće, tako da nam u tom smislu nije nedostajala, a i viđala sam je privatno. Tačno je da je smršala, ali nije tako strašno, uostalom, kamera dodaje pet kilograma, pa će to biti neprimetno – kaže voditeljka, koja će za dva meseca otići na trudničko bolovanje.

izvor: Alo!

Više o temama: