Milena Vasić i Jug Radivojević: Očekuju novog člana porodice

hello!_332_1_595

Poznata glumica Milena Vasić navodno je u četvrtom mesecu trudnoće, a ovo će joj biti treće dete, ali prvo koje će imati sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

– Osim što su Milena i Jug vezani poslovno, njih dvoje su i u višegodišnjoj emotivnoj vezi. S obzirom na to da njihova veza traje već nekoliko godina, kao kruna njihove ljubavi dogodila se trudnoća, a ako bude sve kako treba, Milena bi krajem decembra trebalo da se porodi. Vrsna glumica odlično podnosi trudnoću, a nedavno letovanje na Hrvatskom primorju, gde su ona i Jug bili sa svojom decom iz prethodnih brakova, ukazuje da se prinovi svi raduju – kaže izvor za “Alo”.

Podsećanja radi, Milena i Jug bili su u emotivnoj uvezi pre više od dve decenije koja je rezultirala razlazom. Glumica se ubrzo udala i dobila dvoje dece, dečaka Marka i devojčicu Lanu, koji su sada tinejdžeri, dok se Jug takođe oženio i dobio sina. Njihovi brakovi su se raspali, a bivši par nastavio je svoju vezu. Sada s nestrpljenjem iščekuju prinovu kojoj se svi skupa neizmerno raduju.

Izvor: Alo
Foto: Life Content

Više o temama: