Merjem Uzerli: Poroci su moja prošlost

merjem-uzerli1

Lepa turska glumica Merjem Uzerli poznata je po svojoj ležernosti kada je reč o kilogramima. Kako i sama kaže, nema mnogo poroka, ali oni kojima je do sada bila sklona, uglavnom su je najviše koštali izgleda.
– Pre nego što sam obukla kostim sultanije Hurem, bila sam strastveni pušač. Kada sam rešila da prekinem sa tom lošom navikom, nažalost, nisam uspela da odolim turskim đakonijama, te sam umesto u cigarama do iznemoglosti uživala u pecivima i orijentalnim kolačima. Obožavam baklave i sutlijaš. Sećam se da me je Halit često zabrinuto gledao i upozoravao da se zaustavim na vreme, pre nego mi Huremine haljine postanu premale. I to se i dogodilo – kaže Uzerlijeva koja je u poslednje vreme liniju ponovo stesala na konfekcijski broj fatalne srednjovekovne sultanije. Prema njenim rečima, plan je da se na duže vreme zadrži u tim proporcijama, a poroci su za nju prošlost.
– Moja jedina slabost, trenutno je samo džez, koji mi u najhaotičnijim trenucima, kada se zatvorim među svoja četiri zida, pomaže da sastavim, naizgled nespojive parčiće života – tvrdi lepa Merjem.

Izvor: Sapunice

Više o temama: