Melani Braun: Selidba u Australiju

Pevačica Melani Braun (36) i njena porodica uskoro će se iz Los Anđelesa preseliti u Australiju, pišu britanski mediji. Mel Bi, koja je u leto prošle godine rodila svoje treće dete, navodno razmišlja o preseljenju u zemlju u kojoj je prošle godine provela dosta vremena zahvaljujući ulozi sudije u autralijskom izdanju šou programa “X Factor”.

Bivša “spajsica” i njen suprug nedavno su počeleli da iznajmljuju stan u Velsu i na prodaju stavili luksuznu kuću u Kaliforniji.
– Da, oglasili su na prodaju svoju nekretninu na Beverli Hilsu. Trenutno razgledaju kuće u Los Anđelesu, ali razmatraju i mogućnost da odu u Australiju. Mel i njena porodica zaljubili su se u ovaj kontinent i njihov način života – otkrio je menadžer pevačice koja ima tri kćerke, Finiks (12), Ejndžel (4) i četveromesečnu Madison.

Pevačica, koja je sada u braku sa Stefanom Belafonteom, nedavno je priznala da je u Los Anđelesu proživela najgore dane u životu. Prošla je kroz mukotrpnu sudsku bitku s bivšom ljubavi, komičarem Edijem Marfijem (49), koji nije želeo da prizna da je otac njene srednje kćerke. Ipak, DNK test je potvrdio njene tvrdnje pa komičar pevačici mesečno mora da isplaćuje 35.000 funti alimentacije.

Više o temama: