Marijana Mateus: Snežanu Dakić upoznala sam sa svojim prijateljima, kako bi prebolela razvod

snezana-dakic-marijana-mateus

– Prolazi kroz najteži period u životu. Drugarice smo već 17 godina i tačno znam kako se oseća, pogotovo što sam i sama preživela dva razvoda – ovako za „Blic“ započinje razgovor kreatorka Marijana Mateus, koja je sa Snežanom Dakić provela nedelju dana u Sen Tropeu. Marijana je voditeljku emisije „Život u trendu“ upoznala s mnogim prijateljima, ali nije insistirala da započne novu romansu, već da samo bude u što većem društvu da bi lakše podnela razvod od Vladimira Mikića.
– Upoznala sam je sa svim svojim prijateljima iz Grčke i Amerike. Sen Trope je moja druga kuća i tamo imam mnogo prijatelja, međutim, Snežana nije mogla da se opusti onako kako bih ja to volela. Trudila sam se da vedrim duhom, pozitivnim gledanjem na život i, na kraju krajeva, ličnim iskustvom utičem na nju da što pre stane na svoje noge, ali ne znam koliko sam u tome uspela. Veoma joj je teško i ovaj period je za nju sigurno najgori u životu. Pored toga, Snežana ima i zdravstvenih problema koji su dodatno uticali na to da se ne opusti onoliko koliko bi trebalo – kaže Marijana.
Ona ističe da prijateljstvo među njima datira još iz 1997. godine.
– Nas dve smo veoma bliske drugarice. Sigurna sam da će ona sve ovo preboleti. I to joj od srca želim. Najpre zato što je jaka žena, a i zato što zaslužuje da bude srećna jer je divna i plemenita – kaže kreatorka koja se nakon 17 dana odmora vraća u Beograd.
– U Sen Tropeu letujem od 1991. godine, a Ibicu sam otkrila kasnije, ali sam zaljubljena u oba mesta podjednako. Jedna drugarica preko leta živi u Sen Tropeu, a druga na Ibici. Zato svakog leta provodim dosta vremena na oba mesta. Trenutno sam na Ibici, gde se udaje moja drugarica. Ovde svadbe traju tri dana. Trenutno se nalazim na brodu sa 150 ljudi i upravo putujemo na Formenteru. Sjajno se provodim – kaže Marijana.

izvor: Blic

Više o temama: