Majkl Daglas: Nadam se da ću izgladiti odnos sa Ketrin

65th Annual Primetime Emmy Awards

Majkl Daglas otkrio je da se nada da će stvari na kraju izaći na dobro za njega i Ketrin Zitu Džouns.
Ovaj 68-godišnji glumac na 65. dodeli Emi nagrada sinoć otvorio je dušu i otkrio da su on i supruga zaista “na pauzi”, ali da se nada da će uspeti da prevaziđu probleme.
– Ketrin je sjajno. Oseća se dobro, pričali smo danas i upravo sam dobio divnu poruku od nje. Nadam se da ćemo izgladiti naš odnos. Kao što sam rekao, trenutno smo na pauzi, imamo nekoliko problema koje treba da rešimo. Jednostavno, nekada to morate učiniti – rekao je Daglas.
Majkl, koji sa Ketrin ima dvoje dece – Dilana (13) i Keris (10), dobio je nagradu za najboljeg glavnog glumca u mini-seriji “Behind the Candelabra”, a iskoristio je ovu priliku da spomene svoju suprugu i najstarijeg sina Kamerona, koji je trenutno u zatvoru zbog problema sa drogom.
– Želim da zahvalim supruzi Ketrin na podršci, mojoj deci Dilanu i Keris, i da pozdravim svog najstarijeg sina Kamerona i da kažem da se nadam da će mi dozvoliti da ga uskoro vidim.
Majkl i Ketrin, koji su počeli da se viđaju u martu 1999. godine, nisu uslikani zajedno otkad je objavljeno da se rastaju, u avgustu ove godine.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Više o temama: